آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
3بازدید

تکذیب توافق در شورای رقابت برای گرانی خودرو

عضو ناظر شورای رقابت با تکذیب توافق این شورا با خودروسازان برای افزایش قیمت ها، گفت: هرچند جلساتی تاکنون در زمینه تجدیدنظر در قیمت خودروهای تولید داخل برگزار شده اما هنوز توافقی در این خصوص صورت نگرفته است.

عضو ناظر شورای رقابت با تکذیب توافق این شورا با خودروسازان برای افزایش قیمت ها، گفت: هرچند جلساتی تاکنون در زمینه تجدیدنظر در قیمت خودروهای تولید داخل برگزار شده اما هنوز توافقی در این خصوص صورت نگرفته است.

به گزارش ایرنا نادر قاضی پور گفت: شورای رقابت جلساتی را برای بررسی وضعیت خودرو برگزار کرده اما تاکنون تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده است.

به گفته او ، این شورا در این مدت تنها چندین جلسه عادی با خودروسازان برگزار کرده است.

همچنین رضا شیوا رییس شورای رقابت در این خصوص گفته است: تاکنون چندین جلسه عادی با خودروسازان جهت دریافت اطلاعات برگزار کرده ایم و هیچ گونه توافقی برای افزایش قیمت خودرو صورت نگرفته است.

او درباره شایعات افزایش قیمت خودرو، گفت: هیچ گونه جلسه ای با سازمان استاندارد، سازمان بازرسی کیفیت جهت افزایش قیمت خودرو نداشته ایم.

رییس شورای رقابت با تکذیب خبر افزایش قیمت خودرو، گفت: تاکنون چندین نشست عادی با خودروسازان برای دریافت اطلاعات برگزار کرده ایم که در این میان نه ما و نه خودروسازان افزایش قیمتی را اعلام نکرده ایم.

به گفته شیوا قیمت کنونی خودرو براساس قیمت اعلام شده در اردیبهشت 92 است و فعلا تغییری نخواهد کرد.

یادآور می شود روز گذشته اخباری مبنی بر برگزاری جلسه ای در شورای رقابت برای افزایش قیمت خودرو منتشر شد که براساس آن خودروسازان و مسئولان سازمان استاندارد، سازمان بازرسی کیفیت و شورای رقابت برای افزایش قیمت خودرو تا کمتر از 20 درصد توافق کرده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.