آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

انشقاق در گروهک تروریستی «جیش العدل»

عبدالرئوف ریگی پس از عزل شدن از سخنگویی جیش العدل ضمن انشعاب از این گروهک سازمان تروریستی جدید را سازماندهی کرد که نشان دهنده عمیق‌تر شدن اختلافات این سازمان تروریستی است.

عبدالرئوف ریگی پس از عزل شدن از سخنگویی جیش العدل ضمن انشعاب از این گروهک سازمان تروریستی جدید را سازماندهی کرد که نشان دهنده عمیق‌تر شدن اختلافات این سازمان تروریستی است.

به گزارش خبرنگار مهر، اختلافات و درگیری‌های درون گروهی بین اعضای گروه به اصطلاح "جیش العدل" به سمتی در حال حرکت است که اخبار بیرون آمده از درون این سازمان تروریستی خبر از انشقاق و متلاشی شدن این گروه می‌دهد.

بنابر این گزارش اختلافات این گروه زمانی علنی شد که عبدالرئوف ریگی، سخنگوی "جیش العدل" و برادر عبدالمالک ریگی رهبر اعدام شده گروه منحله جندالله، روز سه شنبه 25 مارس 2014 طی تماس با العربیه.نت مخالفت خود را با اعدام مرزبانان ربوده شده ایرانی اعلام کرد و گفت: من سعی کردم تا از اعدام این افراد جلوگیری کنم اما متاسفانه این اقدام صورت گرفته است و در همین راستا من نگرانی خود را اعلام کرده ام.

چندی بعد گروه جیش العدل به سرعت او را از این سمت کنار گذاشت و شخص دیگری را به عنوان سخنگو معرفی کرد.

اخبار منتشر شده حاکی از این است عبدالرئوف ریگی پس از عزل شدن از سخنگویی جیش العدل گروهک تروریستی جدیدی را سازماندهی کرد که نشان دهنده عمیق‌تر شدن اختلافات این سازمان تروریستی است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.