آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
2بازدید
۴۶

فروش تجهیزات ارتش امریکا در بازار گمرک تهران!

فروش تجهیزات ارتش امریکا در بازار گمرک تهران!
به گزارش حزب الله سایبر به نقل از روزنامه دیلی استار، در بسیاری از فروشگاه های قلب پایتخت ایران خیلی از اقلام و تجهیزات وزارت جنگ امریکا به راحتی به فروش میرسد. فروشندگان می گویند هرگونه تجهیزاتی که ارتش امریکا دراختیار دارد، در بازار گمرک تهران - واقع در میدان رازی در جنوب این شهر - به فروش می رسد. نشریه دیلی استار نیز شواهدی یافته است که نشان می دهد این سخن آنها می تواند درست باشد. یکی از فروشندگان می گوید:«ما می توانیم ظرف دو هفته، هرچیزی که ارتش امریکا اکنون در اختیار دارد را از یک عرضه کننده در افغانستان به دست آوریم.»

او می گوید:« ما در این بازار تمام محصولات نظامی امریکا از لباس زیر زنانه گرفته تا سلاح را به فروش رسانده ایم.» یک فروشنده دیگر می گفت که در تلاش است تا یک فروند «هلی کوپتر بوئینگ آپاچی» را بفروشد و سومین نفر نیز یک تجهیزات دید در شب را عرضه می کرد. فروشندگانی که در مورد تجارت غیر قانونی سلاح سخن می گفتند، اظهار داشتند که نمی خواهند نامشان فاش شود،زیرا نگران دستگیر شدن به وسیله پلیس ایران هستند. آنها می گفتند که یک چنین تسلیحاتی معمولاً فقط به نمایندگاننظامی ایران نشان داده و به آنها فروخته می شود.

این فروشندگان اجازه نمی دهند از اقلامی که فروش آنها در ایران غیر قانونی است، عکس گرفته شود. ولی آنها به «دیلی استار» اجازه دادند تا از تولیداتی عکس بگیرد که بی ضررتر بودند و برای فروش در معرض عموم قرار داشتند. این اقلام برچسب مارک های امریکایی را بر روی خود داشتند و در مجموع همانند تجهیزات اصلی فهرست شده در وزارت دفاع امریکا و یا تولیدات پیمانکاران تهیه پوشاک نظامی به نظر می رسیدند. شماره قرار داد ها و دیگر اطلاعات مندرج بر روی بسته بندی ها و برچسب های آنها مطابق با اطلاعات عمومی دولتی بود و نمایندگان دو تولید کننده اظهار داشته اند که به موجب تصاویر، ظاهراً این اقلام اجناس اصلی و معتبر هستند.

شارون وارد – مدیر روابط عمومی و رسانه ای محصولات «پلیکان»- گفت که یکی از این تصاویر نشان دهنده آن چیزی است که «به یقین» جعبه ابزار تولید شده به وسیله شرکت آنهاست و در ماه اوت ۲۰۱۱ میلادی عرضه شده است. چندین نفر از فروشندگان در بازار گمرک حدود ۳۰ مورد از این جعبه هارا برای فروش در اختیار داشتند که هریک دارای یک بسته ابزار «شرکت آرمسترانگ جنرال مکانیکس» بودد.

خرده فروشی یک چنین بسته های ابزار مشابه در «وب سایت آرمسترانگ» بیش از پنج هزا ر دلار قیمت دارد، ولی قیمت آنها در بازار گمرک فقط حدود یک هزار دلار است.

یکی از فروشندگان به «دیلی استار» اجازه داد تا از بسته هایی عکس بگیرد که هنوز در کیسه های برنج نارنجی رنگ پیچیده شده بودند. او می گفت عرضه کنندگانی که آنها را به او داده اند، از یک چنین ترفندهایی برای قاچاق اقلام از مرز به داخل ایران استفاده می کنند. یکی از نمایندگان شرکت دانر (Danner ) نیز در مورد دو تصویر ارائه شده به او، گفت که آنها به نظر اصلی می رسند.

«ویل پنارتز» – مدیر ارشد فروش و بازار یابی در شرکت دانر - در مورد تصاویر تهیه از بازار گمرک گفت:«پوتین های دانر که تصویر آنها گرفته شده است، اصلی به نظر می رسند ولی بدون لمس کردن آنها، نمی توان به راحتی این موضوع را تائید کرد.» برچسب های موجود بر روی این پوتین های نظامی مخصوص پیاده روی که ظاهراً

تولید شرکت دانر بودند و در این بازار در معرض فروش قرار داشتند، دارای شماره کد CAGE به رقم ۶۳۸۸۷ بودند. کد CAGE و یا همان کد «ماهیت تجاری و دولتی» یک عدد پنج رقمی منحصر به فرد صادره از سوی «سرویس اطلاعات تدارکات دفاعی» است که برای شرکت های طرف قرار داد وزارت دفاع امریکاصادر می کند.

شماره ۶۳۸۸۷ مطابق با شماره کد تعیین شده برای «شرکت دانر» است که از سوی CAGE صادر شده است. این کفش ها همچنین دارای شماره قرار داد GS-۰۷F-۰۰۷۷H هستند.

این شماره قرار داد مطابق همان شماره ای است که در خصوص سفارش تحویل شده از سوی شرکت دانر به وزارت دفاع، ثبت شده است. دیلی استار تائید کرده است که چندین شماره شناسایی مندرج بر روی اقلام تحت فروش در بازار گمرک، مطابق با اطلاعات قرار دادهای اصلی هستند که در پایگاه داده های دولت امریکا قابل مشاهده است.

دیگر شماره های مشابه را می توان در اسناد یا اطلاعاتی که در وب سایت های ارتش امریکا و یا وزارت دفاع عرضه شده است، مشاهده کرد. به عنوان مثال، شماره تولید و شماره ملی ویژه قطعه که بر روی بسته های عینک مارک «ری ویژن سافلای» ( Revision Sawfly) ثبت شده اند، همان شماره هایی هستند که در برگه اظهارات سال ۲۰۱۱ میلادی برای عینک های دارای پروانه مندرج در وب سایت رسمی ارتش امریکا فهرست شده است.

دیلی استار تصاویر این نوع عینک های موجود در بازار گمرک را به شرکت «ری ویژن میلیتاری» ( Revision Military ) ارسال کرد و پاسخ های زیر را از سوی گریگوری ماگوئیر – مدیر ارشد این شرکت در خصوص امور حقوقی و دولتی -دریافت نمود:«ما اجازه نمی دهیم که محصولات ما در ایران فروخته شوند و این نقض قانون ایالات متحده تلقی می شود. ما نمی توانیم تائید کنیم آن چه را که عکس آنها گرفته شده، تولیدات ما هستند و نمی دانیم چه کسی ممکن است یک چنین تولیداتی را به ایران آورده باشد،ولی به موجب ادعاهایی که ما آنها را جدی می گیریم،ای میل شما را برای وزارت دفاع ایالات متحده فرستاده ایم. ما از دریافت هرگونه اطلاعات دیگری که شما در خصوص منبع آنها در اختیار دارید قدردانی می کنیم، زیرا برای تحقیقات در این زمینهبه کار گرفته خواهند شد.»

معلوم نیست که اگر این بسته ها - که هریک از آنها ممهور به دو بار کد نیز هستند - جعلی بودند، آیا شرکت «ری ویژن میلیتاری» موضوع را چنین جدی می گرفت یا خیر.در این بازار مجاور میدان رازی که به طور کلی به نام «بازار گمرک» شناخته می شود، حدود ۵۰ مغازه به فروش اقلامی که می گویند متعلق به ارتش امریکا است و همچنین طیف گسترده ای از محصولات وارد شده از سرتاسر جهان می پردازند.

در سرتاسر این بازار، مشتریان ایرانی مشغول پرسه زدن و ارزیابی قیمت محصولاتی هستند که می گویند ساخت ایالات متحده است : از جمله پوتین های مارک آلتاما، دست کش ها وکوله پشتی های ضد آب مارک کمل بک، جوراب های مارک پیکت هاسیری میلز، چادرهای مارک یورکا، تی شرت های مارک سافه و چراغ قوه های مارک سرفایر.

یکی از فروشندگان می گوید:«هر کس که این محصولات ارتش امریکا را خریداری می کند، بسیار راضی است زیرا آنها دارای کیفیت بسیاربالا و قیمت بسیار مناسبی هستند.» مدارک دولتی نشان می دهند که تمام این شرکت های امریکایی از سال ۲۰۰۳ تا همین اواخر یعنی سال ۲۰۱۳ میلادی، دارای قرار دادهایی با وزارت دفاع امریکا بوده اند.

بسیاری از این قرار دادها از سوی «آژانس تداراکات دفاعی» ( DLA) منعقدشده اند که تهیه و توزیع این محصولات را در میان نیروهای تحت نظارت وزارت دفاع امریکا بر عهده دارد. میشل مک کاسکیل - سخنگوی آژانس DLA - بعد از ارسال تصاویر این اقلام برای او، بیانیه زیر را برای دیلی استار صادر کرد:« آژانس تداراکات دفاعی برای اظهار نظر درست در این زمینه نیازمند اطلاعات بیشتری است.»

جورج رایت – سخنگوی نظامی پنتاگون - نیز گفت که نمی تواند «در مورد آن چه که از قرار ادعا در ایران روی می دهد» اظهار نظر کند. ما همچنین نتوانستیم برای دریافت اظهار نظر به ارتش ایران دسترسی داشته باشیم. با وجود تلاش برای ردیابی این اقلام، هنوز معلوم نیست که آنها چگونه به بازار گمرک راه یافته اند. برخی از کالاهای قدیمی تر احتمالاً بخشی از میلیاردها دلار تجهیزاتی بوده اند که ارتش امریکا هنگام خروج از عراق، آنها را پشت سر خود باقی گذاشته است. ولی تولیدات تازه تر شاید اقلامی هستند که ارتش امریکا در حال خروجاز افغانستان برجای می گذارد.

فروشندگان می گویند که دارای عرضه کنندگانی در کشورهای عراق، افغانستان و کویت هستند. یکی از فروشندگان می گوید برخی از این اقلام بخشی از غنائم جنگی بوده اند که به وسیله ستیزه جویان در افغانستان تصرف شده و به داخل ایران آورده شده اند.

او می گوید:«برخی از طرف ها در افغانستان مانند طالبان، محموله ها را تصرف می کنند و به فروش اقلام آنها می پردازند.» فروشنده ای که مدعی بود یک فروند «هلی کوپترآپاچی» را می فروشد، فاش نساخت که این هلی کوپتر از کجا آمده است، ولی این سرنخ را ارائه داد:«من

می توانم آن را به مرز کردستان عراق بیاورم، ولی برعهده خریدار است که آن را از مرز عبور دهد.»
{$sepehr_album_10461}



tabnak

tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حمید۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۶:۵۸

اون هیلی کوپتر رو با پراید طاق میزنی

یکی از همین دورو برا۱۳۹۳/۰۶/۱۲ ۱۱:۰۶

سلام به همه...
آقا از شوخی گذشته, انصافا گزارش عالیی بود.راستش من کلا به تجهیزات نظامی علاقه دارم.دنبال یه کوله‌ پشتی تر و تمیز میگردم برا کوهنوردی.چادر هم همینطور.اگه کسی سراغ داشت خبرمون کنه.

مرتضی۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۰۲:۲۷

آتیش زدم به مالم. یه f22 raptor داشتم میخواستم با یه پراید عوض کنم اما جدیداً یه f35 اومد دستم که میخاو بدم پراید بگیرم اون f22 رو هم با یک کیلو پسته عوض میکنم. راستی ناو هواپیمابر هم اگه خواستین یه ماهه ردیفش میکنم. بیا اینور بازار

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۲۱:۵۹

مراقب خرید این تجهیزات باشید چون اکثر آنها الودگی رادیو اکتیو یا شیمیائی دارند و معلوم نیست در چه شرایطی نگهداری شده اند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۲۱:۴۰

انشالا بزودی بین ایران و آمریکا رابطه برقرارگردد و بزودی شاهد ورود کالاهای باکیفیت آمریکایی درایران باشیم.

فخرالدین۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۲۰:۰۸

با سلام:
از شیطان پرسیدن در هفته چکار میکنی؟
گفت: سه روزشو میرم اروپا امریکا و چینو ماچین ژاپن مردمو فریب میدم و 4 روز دیگه رو میرم ایران و اموزش میبینم.

ali۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۸:۴۵

در شان تابناک نیست که خبر قهوه خونه ای بنویسه....

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۸:۱۵

من یک هواپیمای اف15دارم میفروشم

آرما۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۶:۲۱

سلام من سال 85 خدمت سربازی تو یه شهر مرزی بودم ! لباس های غواصی ، کلاه خلبانی نبروی هوایی آمریکا ، انواع کفش ها ، اوور کت . . . بود. من یه جفت جوراب خریدم !( چون سرباز بودم )خدا شاهده هر وقت رفتم سالن فوتسال تا الان هنوز دارم میپوشم ! جالبه زمستونا گرمه و تابستونا بوی بد نمیگیری . هنوز نمیدونم جنسش چیه !!

jak۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۶:۰۸

آقا من میخواستم پراید بخرم نظرم عوض شد این ناو با اون هلیکوپتر چند.

Reds۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۶:۰۷

اينكه جيزي نيست بروبجه ها يه اركيو١٧٠ هم دارن أوباما هم دنبالش بود

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۵:۵۶

اوه شماها هم جو گیر شدید باز من پارسال عینک دید د ر شبشو خریدم که از عراق آورده بودند توسط زایر حوصله دارید ها

بهزاد۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۵:۵۶

یعنی این آدمها تواناییشون در قاچاق از امکانات دولتی بیشتره که هلیکوپتر دارند و ما موتور هواپیماهامون رو نداریم؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۵:۲۸

اشتباه نشود تمام این اقلام چینی اصل هستند. چین قادر است تمام برندهای دنیا را آنچنان ماهر بسازد که کمپانی اصلی هم نتواند بدلی بودن آنرا تشخیص دهد.ما کارد آشپزخانه سلینگن آلمان خریدیم فقط یک ماه کار داد.گول نخورید.

من۱۳۹۳/۰۳/۰۲ ۱۱:۱۷

پسرم تو سرت راحت کلاه گذاشتن همه که مثل تو نیستن عزیزم.

علي۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۵:۲۵

درودبرآمريكا كه كيفيت اجناس واقلامش خيلي خيلي باكيفيت ميباشد.لذا جا دارد ماسريعا با اين كشورمهم رابطه اقتصادي وتجاري داشته باشيم كه از اجناس باكيفيت آن كشوربهره مند شويم وازاجناس كشورهاي شرق آسيا وچين خلاص شويم

دخو۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۵:۰۷

من دنبال یک گوش کوب آمریکایی ام.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۴:۵۳

خبر و ملحقاتش قدیمی است. لطفا حذف کنید

جاوید۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۴:۴۱

من خودم یه دونه از این چادرهای یورکا را از گمرک خریدم.خیلی خوشحال بودم.اما موقع استفاده زیرش زده بود چین.
احتمالا مثل ال اشپورت اینا را از انبار فرستادن که جعلیه و ارتش امریکا خبر نداره

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۴:۲۹

خودتون رو نگران نکنید برادران چینی خود جنس رو تهیه میکنن اون که دیگه یک تکه کاغذ و برچسبه

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۴:۲۴

پیش از این هم گفته بودم که اگر با دزد و قاچاقچی به تعامل برسید هم بمب اتم و موشک و پاتریوک و ضد تانک و ... غنیمتی را میتوانید راحت خریداری و یا رایگان دسترسی یابید و برگ زرین دیگری بیافزایید.

امير۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۴:۱۴

كاملا گزارش درسته و صحت داره...
من خودم آخر هفته پيش رفته بودم گمرك و داشتم يه ناو امريكايي ميخريدم كه متاسفانه بدليل بي انصاف بودن فروشنده و عدم تخفيف 5000 توماني معامله مون نشد!
ولي كلاً حيف شد!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۷:۲۷

فكر كنم يه هلیکوپتر آپاچی از پرايد خودمون ارزونتر دربياد

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۴:۰۸

چند تا سفارش دارم بی زحمت ردیفش کنید
4 عدد تانک ابرامز M2
2 عدد Ah-1z
5 عدد شینوک و ...

بوشهر۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۸:۲۳

بیا بوشهر

پوریا۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۵۸

هلیکوپتر آپاچی رو می خرم. فقط نمیدونم ... به نظر شما همون کردستان نمره اش کنم یا بیارمش تهران بشه ایران 88 ... تو این موندم فقط

بوشهر۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۸:۲۰

بیاور بوشهر

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۵۷

حالا طرف جو گیر شده یه خالیی بسته برای آمریکاییه
شما چرا باور کردید
یادتون رفته گمرک کجاست ظاهرا فکر کردید چه خبره

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۵۵

داداش ببین تو بساطتون یه ناو هواپیمابر آمریکایی اصل پیدا میشه باش میخوابم برم یه سفر دریایی دور دنیا!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۴۴

آون هلیکوپتر آپاچی چند؟؟؟

بوشهر۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۸:۲۳

پول یارنه ات بده بخر ارزان

مصطفی اکبری قهرودی۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۴۲

واقعاچقددروغ میگید.هواپیمای آپاچی کجابود.بخدابدبختید.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۳۵

همه تقلبی هستند. 100%

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۲۹

راستی اون آر کیو ۱۷۰ را هم اهالی گمرک شکار کردن؟ آپاچی؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۲۸

دست دومه نظامی ها تو افغانستان می فروشن خیلی وقته تو زاهدان هس

شفیعی۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۱۹

میگم .هلی کوپتر اپاچی خیلی جالب بود .

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۷:۲۶

لباس زیر زنانه !!!!!

جواد محسنی۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۰۹

من به شخصه بهت زده شدم. آقای چاک هیگل و آقای اوباما رو نمی دونم. اعجوبه هایی هستیم ما ایرانی ها.
راستی من یه زیردریایی اتمی اصل آمریکا دارم. میفروشم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۵۳

من زیاد متعجب نشدم.
زمانی که ویندوز 8 تازه اومده بود تو آمریکا پیدا نمی شداما تو ایران به راحتی میتونستی بخری.
آره داداش اینجا ماست 7 از ویندوز 7 گرون تره

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۳۴

اعجوبه هایی هستند اونا که بازار ایران را هم از دست ندادن و چند برابر قیمت هم میفروشن

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۳:۰۲

اینا حرفی نیست اما آخه هلیکوپتر؟؟؟!!! تابی از تو بعیده فردا پس فردام میگی ناوهواپیمابر!!!

بوشهر۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۸:۲۲

ناو هواپیمابر میخوام سراغ داری ؟

شير ولي۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۶:۰۸

تعجب نكن.من خودم تانك ازشون خريدم.

رفیق۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۲:۳۸

الکی میگه!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۱۲:۳۷

خبرش قدیمی 2.3هفته پیش چند تا سایتت گذاشته بودن

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۱ ۲۱:۲۹

با کمال احترام فقط قسمت البسه درسته
دنبال دوربین تک تیراندازم طرف پول گرفت بعد یک ماه گفت بیا شرمنده نمی تونم!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.