آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

وزیر اطلاعات: مردم صاحبان اصلی این انقلابند

وزیر اطلاعات امام راحل را « مردی مردم باور و خدامحور» توصیف کرد و گفت: حضرت امام فردی خودساخته، الهی و مردمی بود که از بطن جامعه برآمد و به همین دلیل، مردم همراه او شدند و آن حرکت عظیم یعنی انقلاب اسلامی به وقوع پیوست

وزیر اطلاعات امام راحل را « مردی مردم باور و خدامحور» توصیف کرد و گفت: حضرت امام فردی خودساخته، الهی و مردمی بود که از بطن جامعه برآمد و به همین دلیل، مردم همراه او شدند و آن حرکت عظیم یعنی انقلاب اسلامی به وقوع پیوست.

به گزارش ایسنا حجت الاسلام و المسلمین محمود علوی همزمان با سالروز رحلت جانگداز امام خمینی(ره)، با اشاره به تعبیر دقیق مقام معظم رهبری«مدّظله العالی» در مورد حضرت امام (ره) افزود: همان‌گونه که مقام معظم رهبری نیز فرموده‌اند، باور به خدا، باور به خود و باور به مردم باعث شد که ایشان، قبل و پس از پیروزی انقلاب اسلامی از شجاعت، قاطعیت و استقامت لازم برخوردار باشند و سکان کشتی عظیم انقلاب را هدایت نمایند.

وی گفت: امام راحل دارای ابعاد شخصی بسیار بزرگی است که باید برای معرفی این مرد الهی به جامعه ی جهانی و نسل جوان، همه ابعاد مذهبی، سیاسی، علمی، عرفانی و... ایشان تبیین شود و اگر برخی از ابعاد تشریح شود و برخی دیگر مورد اشاره قرار نگیرد، مخاطب ما، جامعیت مناسبی را از ایشان دریافت نمی‌نماید.

وی، با اشاره به « مردمی بودن » انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی از خود مردم است و به همین دلیل، مردم به پای آن ایستاده‌اند و همه مشکلات و سختی‌ها را تحمل می‌کنند، چون به تعبیر آن یار سفر کرده، « مردم صاحبان اصلی این انقلابند».

وزیر اطلاعات « اسلامیت» و « جمهوریت » را دو رکن مهم و جداناشدنی انقلاب و نظام دانست و گفت: هم مردم و هم مسوولین، تا همیشه پاسداشت ارکان نظام را بر خود فرض می‌دانند و به کوری چشم دشمنان، این ارکان، مسوولان و مردم از هم جداشدنی نیستند و همه، پشت سر مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، حرکت می‌کنیم چون رمز موفقیت ما پیروی از رهبری است و رهبری، ستون خیمه انقلاب و نظام است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.