آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
1بازدید

به خاطرخانواده‌ام اولويتم تهران است

تيغ‌نورد:در استقلال خوزستان خيلي زحمت کشيدم

بازيکن فصل قبل استقلال خوزستان مي گويد: زحمت زيادي براي اين تيم کشيديم و توانستيم در انتها اين تيم را با تمام سختي‌هايي که داشت در ليگ حفظ کنيم.

محمود تيغ نورد بازيکن فصل قبل استقلال خوزستان و يکي از هافبک هاي خوب اين تيم در مورد جدايي اش از اين تيم اهوازي مي گويد: در اين تيم خاطرات خوبي دارم و زحمت زيادي هم براي اين تيم کشيدم و توانستيم در انتها اين تيم را با تمام سختي‌هايي که داشت در ليگ حفظ کنيم. اميدوارم فصل بعد هم اين تيم به موفقيت برسد.

تيغ نورد در پايان در مورد شرايط خودش مي گويد: من چند پيشنهاد از تيمهاي شهرستاني دارم و به زودي هم با آنها مذاکراتي را انجام مي‌دهم اما به خاطر خانواده‌ام و شرايط خانوادگي‌ام اولويتم بازي کردن در تهران است. به هر حال بايد ببينيم خدا چه مي‌خواهد و چه شرايطي برايم پيش مي‌آيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.