آخرین خبروزیر آموزش‌ و پرورش کارت زرد گرفت
1بازدید

زنی در دادگاه خانواده ۱۰۰۰ سکه طلا را بخشید

مردی ۲۲ ساله در دادگاه خانواده درخواست طلاق ارائه داد و با این امر زن نیز مهریه هزار سکه‌ای خود را درخواست کرد که در نهایت با بخشش مهریه از سوی زن، مرد نیز از طلاق منصرف شد.

مردی ۲۲ ساله در دادگاه خانواده درخواست طلاق ارائه داد و با این امر زن نیز مهریه هزار سکه‌ای خود را درخواست کرد که در نهایت با بخشش مهریه از سوی زن، مرد نیز از طلاق منصرف شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مردی 22 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست جدایی خود را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.

وی با بیان این که از ولخرجی‌ و خوشگذرانی همسرم خسته شدم، اظهارداشت: 6 ماه زندگی مشترکمان می‌گذرد و همسرم هر روز یک مشکل برای زندگیمان ایجاد کرد و رفتار‌هایش در حدی است که همه اقوام به من پیشنهاد جدایی دادند تا نجات پیدا کنم.

این مرد جوان با اشاره به این که فرزندی نداریم، افزود: همسرم هر هفته پنج‌شنبه و جمعه با دوستانش به تفریح می‌رود و مرا نادیده می‌گیرد و انتظار دارد از او حتی پرسش نکنم که کجا می‌رود.

وی با بیان این که همسرم تک‌ فرزند است و به این شکل تربیت شده است، افزود: نمی‌توانم رفتار همسرم را تغییر دهم؛ روز اول ازدواج پدر همسرم این رفتار‌های همسرم را به من گفت و من تصور می‌کردم که می‌توانم تغییرش دهم.

مرد جوان بیان کرد: همسرم 19 سال دارد و هنوز برای زندگی مشترک آماده نشده است و در حال حاضر هم خود و هم مرا نابود می‌کند.

زن جوان در دادگاه خانواده حضورداشت و با بیان این که شوهرم به دلیل این که من بیشتر از او به خودم توجه دارم، لجبازی می‌کند، گفت: شوهرم اگر قصد جدایی داشته باشد من نیز مهریه هزار سکه‌ای خود را به اجرا می‌گذارم.

وی با بیان اینکه وضع مالی شوهرم بسیار خوب است و می‌تواند مهریه‌ام را بپردازد، ادامه داد: می‌خواهم همسرم بداند برای اینکه در زندگی مشترکمان، خسته یا ناراحت نباشم و برای حفظ زندگیمان برخی از روز‌ها در کنار دوستانم به تفریح می‌پردازم.

زن عنوان کرد: از شوهرم می‌خواهم از درخواست طلاق منصرف شود.

مرد بار دیگر در برابر قاضی پرونده، اظهارداشت: مهریه همسرم را پرداخت نمی‌کنم و از او می‌خواهم اگر به زندگیمان علاقه‌مند است مهریه‌اش را ببخشد و بیشتر وقت برای زندگی مشترکمان بگذارد.

وی ادامه داد: مهریه همسرم مانند یک کابوس برای من است. همسرم باید به این کابوس پایان دهد.

زن بعد از چند دقیقه سکوت بیان کرد: تمام مهریه‌ هزار سکه‌ای را به شوهرم می‌بخشم تا بداند که زندگی مشترکمان از هر موضوعی برای من مهم‌تر است بنابراین از او می‌خواهم بیشتر مرا درک کند.

وی افزود: به خاطر شوهرم سعی می‌کنم میزان تفریح با دوستانم را کاهش دهم.

بعد از اتمام اظهارات زن و مرد و بخشیدن لفظی مهریه زن به مرد، قاضی حکمی مبنی بر طلاق صادر نکرد و رسیدگی به پرونده پایان یافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حامد۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۲:۱۷

تو مشاوره قبل از ازدواج بهتون نگفتن که 1 % نمیتونید اخلاق طرف مقابل رو عوض کنید؟؟؟؟

این خانم واقعا برای حفظ روابط زناشوییش با دوستاش میرفته بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

استدلال های این دهه هفتادی ها درسته تو حلقم

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۲:۱۲

قحطي شوهر اومده

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۲:۱۰

انقدر عجیب شده بخشش مهریه که براش تیتر میبری تابی؟

پینوکیو۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۲:۰۹

بچه بازی و خاله بازیه مگه زندگی مشترک؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۲:۰۳

آخی چقدر رومانتیک! مطمئنم که 2 روز دیگه دوباره برای درخاست طلاق مراجعه میکنن!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۱:۵۹

دیگه اون زن نمیتونه زندگی کنه مردی که به گفته دیگران اومده زنشو طلاق بده به گفته همون اطرافیان کارای دیگه هم میکنه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۱:۵۶

پسره 21 سالشه ولي در حد يه پسر نوجوان فكر مي كنه!!

" من تصور می‌کردم که می‌توانم تغییرش دهم."
"مهریه همسرم مانند یک کابوس برای من است. همسرم باید به این کابوس پایان دهد."

اينا اگه قراره فردايي پدر و مادر شن چه الگوهايي براي بچه خواهند بود!
فاميل پسره هم كه ماشا الله:
"همه اقوام به من پیشنهاد جدایی دادند تا نجات پیدا کنم."

مثل اينكه گروگان بوده تا حالا......

بيطرف۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۱:۵۰

حقش بود كه زنه ولو مهريه اش را بخشيد(بخشيدن و نبخشيدنش به خودش مربوطه), از مرده جدا ميشد و خودش رو از دست اين مرد ديكتاتور نجات ميداد. بعدها متوجه ميشه كه اشتباه كرد!

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۱:۴۵

این کار نشاندهنده علاقه واقعی زن به شوهرش است ! خوش به حال این شوهر

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۱:۲۷

کار این خانم جوان برای اثبات علاقه مندی به شوهر و زندگی مشترک بسیار پسندیده بود اما خداکند شوهرش دنبال بهانه ای تازه برای جدایی نگردد و یک عمر درکنار هم به خوشی زندگی کنند

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۲۱ ۱۱:۲۶

وای چه رمانتیک.معلوم نیست پشت این قضیه چه اسرار پنهانی نهان است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.