آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

توصیه‌ آیت‎الله‌ سبحانی به امام جماعت مساجد

یک مرجع تقلید گفت: یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید در مساجد دنبال شود، تلاش در جهت توسعه فرهنگ قرآنی و افزایش برنامه‏‎های قرآنی ویژه نوجوانان و جوانان است.

یک مرجع تقلید گفت: یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید در مساجد دنبال شود، تلاش در جهت توسعه فرهنگ قرآنی و افزایش برنامه‏‎های قرآنی ویژه نوجوانان و جوانان است.

به گزارش ایسنا آیت‎الله‌ جعفر سبحانی در دیدار با سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان تهران گفت: یکی از مهمترین مولفه‎های طلبگی تلاش در جهت نفوذ در قلوب مردم با علم و بیان و عمل نیک است؛ چنانچه اهل بیت(ع) نیز چنین بودند.

وی افزود: فعالان فرهنگی در مساجد باید قدر این مکان شریف را بدانند و بدانند که مسجد با ظرفیت بسیار بالایی که دارد از اولین روزهای حاکمیت اسلام مهمترین و محوری‎ترین مکانی بوده است که پیامبر(ص) روی آن تاکید داشته است.

وی گفت: امروزه و با توسعه یافتن امور جامعه اسلامی دولت به تنهایی نمی‌تواند همه مسایل را دنبال کند؛ متولیان مساجد باید با جدیت فعالیت‎های فرهنگی و اجرایی را تعقیب کرده و از این طریق ظرفیت‎های نهفته در مساجد را شکوفا کنند.

این مرجع تقلید یادآور شد: روحانی مسجد باید در ارتباط با دیگران توانا بوده و نحوه رفتار با گروه‌های مختلف سنی به ویژه جوانان را بدانند؛ رفتار نادرست او با جوانان، آنان را از فضای مسجد دور می‏‌کند.

وی گفت: روحانی مسجد باید به قدری به مردم نزدیک باشد که از مشکلات آنها آگاه و پیگیر رفع آن باشد، زیرا مهمتر از برنامه‌های فرهنگی نقش محوری امام جماعت است.

این مرجع تقلید یادآور شد: روحانی زمانی که برای مسجد وقت بگذارد و حتی در اردوهای زیارتی در کنار جوانان باشد و با آنها ارتباط صمیمی و دوستانه برقرار کند، مسلما این گروه از جوانان هیچ‌گاه جذب ضد انقلاب نخواهند شد.

سبحانی با بیان این‌که «مسجدی که امام جماعت آن در نزدیکی مسجد زندگی می‎کند در اجرای برنامه‎ها پرشورتر است» تصریح کرد: این عامل را تجربه ثابت کرده است که هر مسجدی که امام جماعتش به مسجد علاقه‎مند بوده آن مسجد آبادتر شده است.

وی گفت: باید تلاش شود روحانی مسجد، ساکن نزدیک مسجد بوده و فردی باشد که حضور در مسجد مشغله اصلی او باشد، زیرا کسی که در فاصله دوری نسبت به مسجد زندگی می‌کند و نماز جماعت یکی از چندمین مشغله اوست، نمی‌تواند اثرگذاری زیادی داشته باشد و آن مسجد نیز توفیق چندانی به دست نمی‌آورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.