آخرین خبرمنصوریان در آستانه جدایی از الطلبه!
1بازدید

استیضاح کنندگان به استیضاح وزیر علوم رای دادند

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه امروز استیضاح‌ کنندگان وزیر علوم تحقیقات و فناوری رأی‌گیری شد و نتیجه آن بود که استیضاح وزیر فردا اعلام وصول شود.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه امروز استیضاح‌ کنندگان وزیر علوم تحقیقات و فناوری رأی‌گیری شد و نتیجه آن بود که استیضاح وزیر فردا اعلام وصول شود.

به گزارش مهر جبار کوچکی نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی درباره جزئیات جلسه استیضاح کنندگان وزیر علوم که ظهر امروز به منظور رسیدن به تفاهم برگزار شد، اظهار داشت: در جلسه امروز پیشنهاد آقای لاریجانی مبنی بر اینکه این استیضاح یکماه به تاخیر بیافتد، مطرح شد و نمایندگان دیدگاه های خود را در این باره مطرح کردند.

وی افزود: 51 نماینده امضاءکننده استیضاح در جلسه حضور داشتند، اما حتی یک نماینده هم امضای خود را پس نگرفت.

این نماینده مجلس ادامه داد: در نهایت در این جلسه رأی گیری شد و نتیجه آن شد که نمایندگان رئیس جلسه را متقاعد کنند که این استیضاح را اعلام وصول کند و مطابق قانون باید این اتفاق بیافتد.

کوچکی نژاد خاطر نشان کرد: همه امضاءکنندگان استیضاح وزیر علوم همچنان اصرار به استیضاح دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.