آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
2بازدید
۰

مجوز خروج از کشور مشمولان آسان می‌شود

سرهنگ ابراهيم رضايي، رييس پليس مهاجرت و گذرنامه ناجا با اشاره به هماهنگي‌هاي صورت گرفته بين سازمان وظيفه عمومي و اين پليس، گفت: از اين پس، ديگر لازم نيست مشمولان داراي گذرنامه براي ثبت اجازه خروج خود به پليس مهاجرت و گذرنامه مراجعه كنند.

مجوز خروج از کشور مشمولان آسان می‌شود
سرهنگ ابراهيم رضايي به هماهنگي‌هاي اخير سازمان وظيفه عمومي ناجا و پليس مهاجرت و گذرنامه اشاره كرد و اظهار داشت: از اين پس، ديگر لازم نيست مشمولاني كه داراي گذرنامه هستند و اجازه خروج خود را از نظام وظيفه دريافت مي‌كنند، براي درج و ثبت آن در سيستم به پليس گذرنامه و مهاجرت مراجعه كنند.

به گزارش ایسنا، وي ادامه داد: پيش از اين، مشمولان داراي گذرنامه براي خروج از كشور بايد به سازمان وظيفه عمومي مراجعه، اجازه خروج دريافت مي‌كردند و پس از صدور با مراجعه به مديريت گذرنامه استان‌ها، مجوز خود را در سيستم ثبت كرده و در نهايت مي‌توانستند به مرزها رفته و از كشور خارج شوند، اما با تمهيدات صورت گرفته و ارتباطات سيستمي كه بين سازمان نظام وظيفه و پليس مهاجرت و گذرنامه برقرار شده، ديگر لازم نيست مشمولان براي درج اجازه خروج خود، به پليس گذرنامه مراجعه نمايند.

رييس پليس مهاجرت و گذرنامه ناجا تاكيد كرد: مشمولان داراي گذرنامه پس از دريافت اجازه خروج، مي‌توانند ظرف 24 تا 48 ساعت به مرزها مراجعه كرده و خارج شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.