آخرین خبربرگشت موج تغییر نظام از تهران به واشنگتن
4بازدید

معمای قتل هولناک دختر دانش‌آموز در بیابان

چهار مرد جوان که متهم هستند دختری نوجوان را به آتش کشیده‌اند آخرین دفاعیات خود را در برابر قضات مطرح کردند.

به گزارش شرق، مقتول که نگار نام ‌دارد سه‌سال قبل مقابل کارخانه‌ای در اطراف شهر تهران در حالی‌که به‌شدت سوخته ‌بود پیدا شد. بعد از انتقال این دختر به بیمارستان وی در ابتدا مدعی ‌شد خودکشی کرده‌ است اما در روزهای آخر زندگی‌اش گفت توسط چهار جوان به نام‌های سعید، کوروش، مرتضی و عباس ربوده شده و آنها قصد داشتند به وی تعرض کنند و وقتی موفق نشدند او را آتش زدند.

پرونده پس از فوت این دختر در شعبه ویژه قتل به جریان افتاد و هر چهار پسر جوان دستگیر شدند و بازجویی‌ها از آنها انجام گرفت. آنها همگی ارتباط با قتل دختر را انکار کردند اما تحقیق از شاهدان فاش کرد خودرویی که دختر جوان را از آن به بیرون پرت کرده‌اند با مشخصات ماشین یکی از این متهمان به نام سعید مطابقت دارد.

 با این حال سعید و سه متهم دیگر حاضر به اعتراف به آتش‌‌زدن دختر جوان نشدند. با این حال با توجه به مدارک و شواهد منعکس در پرونده و شکایت اولیای‌دم از هر چهار نفر کیفرخواست علیه متهمان صادر شد و آنها برای محاکمه به شعبه74 دادگاه کیفری ‌استان تهران منتقل ‌شدند. متهمان در اولین جلسه قتل را انکار کردند و مدعی‌ شدند اصلا در محل حادثه نبودند.

روز گذشته دومین و آخرین جلسه رسیدگی به این پرونده برگزار شد. خانواده مقتول یک‌بار دیگر برای متهمان درخواست قصاص کردند.

سپس وکیل‌مدافع آنها در جایگاه حاضر شد او گفت: یکی از متهمان به نام کوروش با نگار رابطه دوستی داشت و مدارک در این خصوص وجود دارد ضمن اینکه جسم سوخته نگار مقابل کارخانه پدر کوروش پیدا شده‌ است. همچنین خودرویی که نگار را از آن بیرون انداخته‌اند دقیقا مشخصات ماشین سعید را داشت و سرایدار هم دیده ‌است چهار جوان در آنجا بودند.

 بنابراین به نظر می‌رسد گفته‌های نگار در مورد چهار جوان درست باشد ضمن اینکه من و موکلانم از دادگاه درخواست داریم دقیقا مشخص کند چه کسی قتل را انجام داده‌ و عامل آتش‌‌زدن چه کسی بوده‌ است. 

در ادامه متهمان یک‌‌به‌یک برای دفاع از خود در جایگاه حاضر شدند اولین کسی که در جایگاه متهم قرار گرفت کوروش بود او اتهام مشارکت در قتل را رد کرد و گفت: انکار نمی‌کنم نگار را می‌شناختم اما با او رابطه خاصی نداشتم. مدتی قبل از حادثه‌، نگار را در کارخانه دیدم. او با دختر سرایدار کارخانه دوست بود. نگار از من خوشش آمده ‌بود و پیشنهاد دوستی داد اما قبول نکردم و به او گفتم چون همسر دارم وارد این رابطه نخواهم شد. برای روز حادثه هم شاهد دارم که در محل جنایت نبودم و در ساعاتی که گفته می‌شود نگار ربوده‌ و سوازنده شده ‌است در حال مسافرکشی بودم و مسافران هستند که در این باره توضیح بدهند.

در این هنگام وکیل اولیای‌دم اعتراض کرد و گفت: چطور ممکن است پسری که پدرش کارخانه‌دار است خودش مسافرکشی کند این ادعا از سوی متهم برای منحرف‌کردن دادگاه گفته می‌شود.
در ادامه سعید متهم ردیف دوم در جایگاه حاضر شد او هم اتهامش را رد کرد و گفت: «روز حادثه نگار را دیدم و قبول دارم که سوار ماشین من شد اما او از من خواست به صورت دربستی تا پمپ‌بنزین بروم آنجا یک بطری بنزین خرید و بعد هم پیاده شد و رفت من دیگر از او خبر ندارم و در محل حادثه هم نبودم.»

سپس مرتضی متهم ردیف سوم در جایگاه حاضر شد او نیز ادعا کرد با سوزاندن نگار ارتباطی نداشت. وی گفت: یک‌بار مقتول با من تماس گرفت و سوالاتی در مورد مرتضی (متهم ردیف چهارم) پرسید. از من خواست اگر او را می‌شناسم توضیحاتی بدهم من هم گفتم چیز زیادی از این پسر نمی‌دانم. همین تماس باعث شد تا من را دستگیر کنند من هیچ‌ رابطه خاصی با او نداشتم.

در نهایت آخرین متهم در جایگاه حاضر شد او گفت: من نگار را دوست داشتم آن موقع 17ساله ‌بودم عاشقش شده‌ بودم و تصمیم گرفتم با نگار ازدواج کنم به همین خاطر هم با مادرش صحبت و او را خواستگاری کردم. من نقشی در مرگ او نداشتم ضمن اینکه خانواده نگار در جلسه گذشته نسبت به من اعلام گذشت کرده‌اند. 

هیات قضات بعد از پایان دفاعیات متهمان برای صدور رای وارد شور شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسن۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۲۳:۱۴

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۹:۴۱

خودکشی

سلمان۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۷:۳۵

مهمترین مسئله رو نادیده نگیریم چرا این دختر اینقدر بی حیا بوده که همزمان با چهار مرد غریبه رابطه داشته اگه ترس از خدا رو کنار بگذاریم و بی حیایی بشه ارزش این میشه که تو این واقعه پیش اومد

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۷:۰۴

یا اعدام یا منتظر قتل بعدی هستیم!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....

یزدان پناه۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۵:۴۸

چطوری و چرا مسافرها را شناسایی کرده مگر میشود توی این تهران بزرگ کسی را دو بار در یک جا دید؟
اصلا امکان نداره همشون متهم هستند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۵:۴۲

مرد! حیف اسم مرد که رو اینا میزارید ...

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۵۶

جالبه!
مگر میشه 4 پسر از پس یک دختر برنیایند!!
ولله یه پسر 14 ساله از یه دختر 25 ساله زورش بیشتره! چه برسه به 4 تا جوون!!
دختره همون خواسته به یکی از این پسرا برسه و نشده و خودکشی کرده!!
از این دست دخترا کم ندیدم! دختره همزمان با چند نفر ارتباط داره و وقتی فهمیده کسی غیر از این افراد میخواد بیاد خواستگاریش اطرافیان رو تهدید کرده که حق گفتن چیزی رو ندارند!!!!!!

امیر مودب۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۳۵

متاسفانه اظهارات سریدار و دخترش را اینجا نداریم.
کوروش چگونه مسافرکشی بوده که پیش بینی درستی از روز حساب و دادگاه را میکرده و نام و آدرس مسافرین یا شاهدان را هم دارد؟
این فرد برای استخدام در سازمان هواشناسی مناسب است!
آقا سعید مدعی است :
«روز حادثه نگار را دیدم و قبول دارم که سوار ماشین من شد اما او از من خواست به صورت دربستی تا پمپ‌بنزین بروم آنجا یک بطری بنزین خرید و بعد هم پیاده شد و رفت من دیگر از او خبر ندارم و در محل حادثه هم نبودم.
سعید زرنگ تو اگر مسافر کش نیستی چرا دربستی و مجانی سوار میکنی!
ن÷میدانم پمپ بنزینی که تو میگی دوربین داره یا نه؟اما تو میگی بنزین خرید بعد پیاده شد یعنی دختره پیاده شده رفته خریده برگشته یا تو یا کس د

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۲۱

دیگ به دیگ میگه روم سیاه

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۵:۳۳

دیگ به دیگ میگه روت سیاه! چرا ضربالمثلو داغون میکنی

سینا بابایی۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۰۸

بنزین رو کی خرید؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۳۰

عمو یادگار

محمود برندکام۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۰۷

لطفا هر شش نفروشن رو در ملع عام بکشید...چهار پسر قاتل بهمراه پدر و مادر دختر رو تا درس عبرت برای هم جوانها هم پدر مادرها بشه ..ممنون

رضا۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۰۴

قطعا خودکشی بوده چون اگر اون چهار نفر این کار را کرده بودن خوب دلیل نداشت اولش بگه خودکشی کردم بعد حرفش را عوض کنه.احتمالا فقط میخواسته یه کم تهدید کنه طرفش را ولی دیگه کار از کار گذشته بوده و آتش از پا درش آورده.به هر حال خدایش رحمت کناد و به خانواده اش صبر بده

مهران۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۴۷

کی بود کی بود من نبودم! جالبه. همشون اعتراف میکنند که در روز حادثه به نوعی با اون دختر درارتباط بودن ولی هیچ کدومشون در ماجرا دخیل نبودن و یکهو یک شهاب سنگ از آسمون فرود میاد و به اون خدابیامرز میخوره و بقیه ماجرا....

حسین۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۳۸

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۲۲

متهمان حرفهاي ناگفته اي دارند كه بايد بگويند...

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۱۸

دخترك براي حفظ آبرو گفته خودكشي كرده ولي وقتي احساس كرده براي هميشه بايد با زندگي خداحافظي كند واقعيت كثيف مردان را فاش كرده

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۵۷

واقعیت کثیف مردان؟؟؟؟؟؟ از کجا معلوم خودش تو این واقیت کثیف دخیل نبوده و با رضایت خودش کاری انجام نشده باشه.
بعضی دخترا وقتی میبینن دستشون به جایی بند نمیشه ضمن اظهار بیگناهی؛ مسبب و مقصر اصلی حوادث رو طرف مقابل معرفی میکنن؛
اما درهرصورت قتل انسان بیگناه محکوم است.

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۱۷

4 نفر مدعی هستند نگار خانم میشناسند ولی چطور رابطه ندارند حبس ابد حداقل جرمشان می باشد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۲۳:۳۳

خدا رحم کرد شما ها قاضی نیستید . هر کس مقتول را بشناسه باید محاکمه بشه؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۰۷

تابناک چقدر ترسویی که نظرم منو بردی گذاشتی قسمت غیرقابل انتشار مگه چی گفتم؟
گفتم چرا نمایندگان.... به این دست مسائل که تعدادشم کم نیست رسیدگی نمیکنن؟؟؟
و ....

محمد جعفر۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۲۰

شما بیا یه انتقادی به مدیر صدا سیما مثلا بکن، تابناک بمیره هم منتشرش نمی کنه، خیلی می ترسه ازش.

مسعود۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۴۷

یک وکیل زبردست هر4نفرراآزادمیکند!

امیر مودب۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۵۹

اولین کسی که در جایگاه متهم قرار گرفت کوروش بود او اتهام مشارکت در قتل را رد کرد و گفت:
برای روز حادثه هم شاهد دارم که در محل جنایت نبودم و در ساعاتی که گفته می‌شود نگار ربوده‌ و سوازنده شده ‌است در حال مسافرکشی بودم و مسافران هستند که در این باره توضیح بدهند. در این هنگام وکیل اولیای‌دم اعتراض کرد و گفت: چطور ممکن است پسری که پدرش کارخانه‌دار است خودش مسافرکشی کند این ادعا از سوی متهم برای منحرف‌کردن دادگاه گفته می‌شود.
نشان میدهد وکیل اولیای دم زبردست تر از هر وکیل دیگریست.
ضمنا 5 قاضی تیزبین چون عقاب در دادگاه نشسته اند تا که رسوا کنند هر که در او غش باشد!

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۴۴

نبايد به سادگي از اين 4 نفر گذشت

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۴۳

وقتی متهم چهارتا هست ودختره مرده قضاوت سخت میشه امیدوارم اگر حق با دختر است حقش(قصاص متهمان) پایمال نشود.

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۴۲

وقتی متهم چهارتا هست ودختره مرده قضاوت سخت میشه امیدوارم اگر حق با دختر است حقش(قصاص متهمان) پایمال نشود.

مهدی۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۳۹

متاسفم
برا هممون متاسفم

قیافتون وقتی اون دنیا ازتون میپرسن و حقیقتو بهتون نشون میدن دیدنیه

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۳۴

من نمیدونم چی بگم واقعا متاسفم

علي۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۲۸

ببين دخترورو كه دست و پاشو نبستن ببرنش خودش رفته پس......

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۵:۰۲

هر دختری با رضایت خودش جایی رفت باید سوزونده بشه ؟؟؟؟؟؟ شما ها همتون قاتل مخفی هستین !!!!!

رحمان۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۰۰

اگر همه اینها با رضایت خود دختر هم باشه مجازاتش مرگ نیست. این چهار نفر به او ظلم کردند و باید تقاص پس بدهند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۲۶

دیگ مذاب چه ماهه

محمد جعفر۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۲۵

هر 4 نفرو شکنجه شون کنن که مجرم یا مجرمان اصلی اعتراف کنن.

عباس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۷:۰۵

محمد جعفر نیازی به شکنجه نیست، با چند تا جمله انحرافی و یک دستی زدن خیلی راحت اعتراف می کنن.
آگاهی میدونه چیکار کنه

محمد جعفر۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۵:۲۳

اقرار زیر شکنجه ارزش غذایی نداره، ولی ارزش قضایی داره به نظر من. به قول مهران مدیری استیک که سرو نمی کنیم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۵:۰۶

کجا درست و حسابی گفته؟اقرار زیر شکنجه اعتبار ندارد

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۵۱

محمد جعفر، خوب شد تو بازجو يا بازپرس نشدى والا همه متهمان را با شكنجه مقر مياوردى

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۱۴

یه بار تقریبا یه چیز درست و حسابی گفتی ولی بازم بهت مثبت نمیدم

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۱۳

فقط اعدام

nima۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۰۷

فقط اعدامت داره جا میافته ها

جواد۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۴:۰۰

خوبی عمو؟؟
هنوز چیزی مشخص نیست کی اعدام بشه؟؟
ببینم اصلا تو دایره واژگانت چیزی غیر از اعدام برای تحلیل این دست مسائل داری؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۲۵

دختر بیچاره اول از ترس می گفته خودکشی کرده ولی وقتی فهمیده رفتنیه راستش رو گفته

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۰۴

معمولا دختر ها به عشقشون نمیرسن خودسوزی میکنن!

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۲۳:۳۱

دختره اچرا اول گفته خودکشی؟؟ احتمالا به هر دلیلی با این ادعا نیت انتقام جویی داشته

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۰۵

اسم شما احیانا کوروش یا مرتضی با.. یا یکی از بستگان متهمان نمی باشد

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۰۳

اینم دوکلام از مادر شوهر

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۴۹

من موندم آخه دخترا چرا اینقدر زود....
بابا قرار نیست هرکی بهتون قول ازدواج داد زود بهش اعتماد کنید
آخه سادگیم حدی داره بخدا

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۴۰

بعید هم نیست!

ناشناس۱۳۹۳/۰۴/۲۴ ۱۲:۲۱

با نمک

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.