آخرین خبردستگیری فروشنده ۷ میلیارد تومان طلای تقلبی در مشهد
1732بازدید

کریمی: اگر بیایم همه حقایق را به مردم می‏گویم

با برکناری دایی ، فیروز کریمی یکی از گزینه های فرعی جانشینی او بود که شرطی سخت برای فدراسیون فوتبال گذاشت.

به گزارش خبر آنلاین، در حالی که گزینه اصلی سازمان ورزش برای هدایت تیم ملی محمد مایلی کهن است که روزهای موفقی را در سایپا پشت سر می گذارد و البته دشمن شماره یک علی دایی هم هست اما چهره نچندان محبوب او میان بازیکنان و هواداران فوتبال باعث شده تا کمیته تیم های ملی همزمان به دنبال گزینه های دیگری هم باشد.

دلیلی مشابه امیر قلعه نویی هم شانس نشستن روی نیمکت تیم ملی را که در این مقطع حساس فقط و فقط به همدلی نیاز دارد از دست داده . افشین قطبی هم به دلیل خروج از کشور و مصاحبه هایش راهی برای رسیدن به نیمکت تیم ملی ندارد اگرچه او میان هواداران بیشترین محبوبیت را دارد.

به همین دلیل فیروز کریمی مربی فعلی صبا یکی از گزینه های فرعی بود که از سوی فدراسیون با او مذاکره شد اما کریمی روی خوشی به این دعوت نشان نداد و گفت:« من نمی توانم چشمم را روی حقیقت ببندم و اگر این پست را قبول کنم هر اتفاقی را که بیفتد به مردم می گویم. از کاستی ها انتقاد می کنم و دخالتی را نمی پذیرم.» این گفته او باعث شد تا مسئولان فدراسیون فعلا به دنبال گزینه های دیگر باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.