آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3957بازدید

راهبندان در محورهاي ‌هراز و كندوان

وي محدوديت ترافيكي اين محور را ممنوعيت تردد خودروها از ساعت 13 امروز از سمت رودهن به آب‌اسك اعلام كرد.

فرمانده پليس راه مازندران در تشريح آخرين وضعيت محورهاي استان، ترافيك محور هراز و كندوان را سنگين اعلام كرد.

رضا كيوانپور لحظاتي قبل در گفتگو با خبرنگار فارس در ساري اظهار داشت: در محور كندوان ترافيك از شمال به جنوب، ورودي به شهر كندوان و مرزن‌آباد‌، هزار چشمه و سياه‌بيشه‌ سنگين گزارش شده است و در برخي از محورها ترافيك نيمه سنگين است.
وي با اعلام ممنوعيت تردد خودروها از ساعت 12 امروز از سمت كرج به چالوس تصريح كرد: تردد خودروها از ساعت 15 تا 24 امشب از مرزن‌آباد به سمت كرج يك‌طرفه است.
كيوان‌پور درباره محور هراز اضافه كرد: در اين محور قبل از خروجي اين محور و تونل وانا ترافيك سنگين از سمت شمال به جنوب مشاهده مي‌‌شود.
وي محدوديت ترافيكي اين محور را ممنوعيت تردد خودروها از ساعت 13 امروز از سمت رودهن به آب‌اسك اعلام كرد.
فرمانده پليس راه مازندران ادامه داد: در محور هراز از ساعت 15 امروز تا 24 امشب از سمت آب‌اسك به رودهن تردد يك‌طرفه است.
وي بيان داشت: تردد كاميون نيز در محور هراز از بعدازظهر امروز ممنوع است.
كيوان‌پور با اعلام ممنوعيت تردد كاميون و تريلي از محور هراز خاطر‌نشان كرد: در اين محور به سمت تهران ترافيك نيمه‌سنگين داريم.

وي گفت: ترافيك خودروها در محور فيروزكوه از تهران به شمال عادي است.
فرمانده پليس راه مازندران در پايان ترافيك محور كناره را نيمه سنگين اعلام كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.