آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

با قهرمانی در مسابقات بین المللی مجارستان

محمد صمیمی پس از دو سال 65 متر را رد کرد!

برادران صمیمی که برای افزایش میزان آمادگی خود به اردوی تدارکاتی مجارستان اعزام شده اند، در مسابقه بین المللی این کشور به میدان رفتند که محمد صمیمی موفق شد با پرتابی بیش از 65 متر به مقام نخست دست پیدا کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی، محمد صمیمی که سابقه پرتاب دیسک بیش از 65 متر را در کارنامه ورزشی خود دارد، بیش از دو سال بود که نتوانسته بود به این حدنصاب نزدیک شود اما او در مسابقات مجارستان با پرتاب 65 متر و 46 سانتیمتر به مقام نخست رسید.

محمود صمیمی دیگر پرتابگر دیسک ایران نیز در این مسابقه با پرتابی به مسافت 62 متر و 90 سانتیمتر به مقام سوم رسید و وارگا رولند از کرواسی با 63 متر و 43 سانتیمتر دوم شد.

در این مسابقه هفت پرتابگر با یکدیگر رقابت کردند.

طبق برنامه اعلام شده از سوی عباس صمیمی مربی این دو ورزشکار، محمد و محمود 10 روز دیگر در مسابقه قهرمانی کشور اسلواکی به میدان خواهند رفت و مربی آنها امیدوار است محمود بتواند رکوردی به مراتب بهتری در این مسابقه به ثبت برساند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.