آخرین خبرسازماندهی نخستین تیپ جان‌فدای ایران
1بازدید

دژاگه فردا رسماً به العربي مي‌پيوندد

يک روزنامه قطري گزارش داد هافبک تيم ملي کشورمان فردا رسماً بازيکن العربي مي‌شود.

  روزنامه «الشرق» چاپ دوحه قطر گزارش داد اشکان دژاگه، هافبک ايراني تيم فوتبال فولام فردا (يکشنبه) در تست‌هاي پزشکي العربي شرکت مي‌کند و پس از آن قرارداد رسمي خود را با اين تيم قطري به امضا خواهد رساند. بر اساس اين گزارش دژاگه چند روز است که در در قطر به سر مي‌برد و چندين بار در باشگاه العربي تردد کرده است. او همچنين پنجشنبه شب ديدار دوستانه الاهلي- العربي که بدون گل به پايان رسيد را از روي سکوها تماشا کرد.

هافبک 28 ساله تيم ملي کشورمان روز گذشته (جمعه) با دن پترسکو، سرمربي رومانيايي العربي هم ديدار داشته است. پيش از اين اعلام شده بود که العربي با پيشنهادي 5 ميليون پوندي خواهان جذب دژاگه است.

دژاگه در سال 2011 به دعوت کارلوس کي‌روش پاسخ مثبت داد و به تيم ملي ايران ملحق شد. او سهم بسزايي در صعود تيم ملي ايران به رقابت‌هاي جام جهاني 2014 و رسيدن تيم ملي به مرحله پاياني جام ملت‌هاي 2015 آسيا داشت.

اشکان بين سال‌هاي 2004 تا 2005 براي هرتابرلين بازي کرد و در سال 2007 به ولفسبورگ ملحق شد، تيمي که با آن در سال 2009 قهرماني بوندس‌ليگا آلمان را تجربه کرد. او در نهايت در سال 2012 با قراردادي سه ساله به فولام انگليس ملحق شد و با وجود اينکه عملکرد خوبي که براي سفيدپوشان غرب لندني داشت نتوانست مانع سقوط اين تيم به دسته پايين‌تر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.