رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۰

سنای آمریکا گزارش سازمان ملل درباره اسرائیل را «جانبدارانه» خواند

نمایندگان مجلس سنای آمریکا قطعنامه‌ای در حمایت از اسرائیل تصویب کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، نمایندگان در مجلس سنای آمریکا قطعنامه‌ای در حمایت از اسرائیل تصویب کردند.

این قطعنامه بر آنچه حق اسرائیل برای دفاع از خودش در برابر حملات موشکی حماس خوانده شده تأکید کرده و از گزارش سازمان ملل درباره اسرائیل انتقاد کرده است.

در این قطعنامه گزارش شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد که اذعان کرده اسرائیل موازین حقوق بشر را نقض کرده، «جانبدارانه» خوانده شده است.

هری رید، رهبر اکثریت دموکراتهای سنا گفت که این گزارش سازمان ملل، «شرم‌آور» است و در آن حق اسرائیل برای دفاع از خودش در برابر حماس نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه، در بیست و سومین روز حمله به نوار غزه حملات به بیمارستان‌های غزه را تشدید کرد.

این در حالی است که شمار قربانیان حملات چند هفته اخیر رژیم اسرائیل به غزه به حدود ۱۲۰۰ تن رسیده و هزاران فلسطینی نیز در این حملات مجروح شده‌اند.

 

سازمان ملل می‌گوید بیش از ۸۰ درصد قربانیان حملات رژیم اسرائیل به غزه غیرنظامیان هستند که بیش از ۲۵۰ تن از آنان را کودکان تشکیل می‌دهند.

 

شورای حقوق بشر سازمان ملل به تازگی با صدور قطعنامه‌ای خواستار انجام تحقیقات مستقل درباره جنایات جنگی رژیم اسرائیل در نوار غزه شده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.