آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
1بازدید
۰

محمود عباس غزه را "منطقه فاجعه انسانی" اعلام کرد

رئیس تشکیلات خود گردان فلسطین منطقه درگیر جنگ نوار غزه را "منطقه فاجعه انسانی" اعلام کرد.

به گزارش(ایسنا)، به نقل از خبرگزاری شینهوا، محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین از بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل خواست تا مسئولیت‌ها را به عهده گرفته و اقدامات لازم برای اعلام غزه به عنوان "منطقه فاجعه انسانی" را انجام دهد.

وی همچنین از آژانس‌های سازمان ملل و سازمان‌های کمک رسان بین‌المللی خواست تا کمک‌های ضروری را برای ساکنان غزه که درگیر حملات رژیم صهیونیستی هستند، فراهم کنند.

در همین حال، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از بان کی‌مون خواست برای مردم بی‌پناه غزه، دارو، آب، غذا و سرپناه‌های امن فراهم کند.

حملات ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه که از هشت ژوئیه 2014 آغاز شده تاکنون باعث شهادت بیش از 1300 فلسطینی شده است و تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای پایان دادن به این جنگ همچنان در حال انجام است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.