آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
0بازدید

مقتدی صدر: آماده دفاع از بغداد هستیم

رهبر جریان صدر اعلام کرد که نیروهایش آماده دفاع از مرزهای بغداد، ورودی‌های آن، اماکن مقدس، مساجد، کلیساها و عبادت‌گاه‌ها در پایتخت عراق هستند.

رهبر جریان صدر اعلام کرد که نیروهایش آماده دفاع از مرزهای بغداد، ورودی‌های آن، اماکن مقدس، مساجد، کلیساها و عبادت‌گاه‌ها در پایتخت عراق هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه سومریه نیوز عراق، مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق، در بیانیه‌ای اعلام کرد: اطلاعاتی به دست ما رسیده است که نشان می‌دهد برخی از گروه‌های تروریستی آماده ورود به بغداد هستند.

وی افزود: در راستای برقراری صلح و برای دفاع از مقدسات می‌گوئیم که ما در حال آمادگی کامل هستیم تا از بغداد با هماهنگی برخی طرف‌های دولتی دفاع کنیم.

این مقام عراقی گفت: تسریع در این اقدام یک امری ضروری است و اگر دولت با این مساله موافقت کند این اقدام صورت خواهد گرفت پس منتظر بمانید چرا که من هم با شما منتظر هستم. اگر این مساله صورت بگیرد ما آماده دفاع از بغداد و محافظت از مقدسات و اماکن دینی آن هستیم.

پیشتر مرجعیت شیعیان روز جمعه نسبت به نیت‌ داعش برای از بین بردن تمام عراقی‌ها ظرف چندین مرحله هشدار داده و بر لزوم وحدت عراقی‌ها در مقابل این خطر بزرگ که حال حاضر و آینده آن‌ها را تهدید می‌کند، تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.