تکفیری تجاوزکننده به ۶۰ دختر عراقی کشته شد
در عملیات مشترک ارتش و پلیس عراق با استناد به اطلاعات دقیق امنیتی، فرمانده داعشی موسوم به «نبهان حمید جبار الجمیلی» به هلاکت رسید.

به گزارش جام جم به نقل از پایگاه خبری کنوز مدیا عراق، این منبع آگاه امنیتی افزود: در عملیات مشترک ارتش و پلیس عراق با استناد به اطلاعات دقیق امنیتی، فرمانده داعشی موسوم به «نبهان حمید جبار الجمیلی» به هلاکت رسید. این عضو جنایتکار داعش، یکی از فرماندهان ارشد این گروه تروریستی و مسئول تجاوز به عنف به 60 دختر عراقی در ناحیه الکرمه واقع در جنوب استان الانبار است.
وی افزود: الجمیلی و معاونانش بیش از 60 دختر باکره را در روستاهای الصبیحات، اللهیب و البوخنفر وابسته به ناحیه الکرمه استان الانبار مورد تجاوز قرار دادند.
جنایات جنسی داعش در تاریخ عراق بی سابقه است. این گروه علاوه بر بدعت شرم آور جهاد نکاح، بسیاری از زنان عراقی را مجبور به ازدواج با اعضای گروه تروریستی خود کرد و در موارد متعددی نیز متوسل به تجاوز شده است. همچنین این روزها اخبار تکان دهنده ای از به کنیزی گرفتن و فروش زنان (عمدتا از فرقه ایزدی و مسیحیان) به دست این گروه تروریستی به گوش می رسد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
سلام.. من نمیدونم که بعضی ها چرا اینجوری هستند.. وقتی که خبری منتشر می شه درخصوص اینکه یک جانی کشته شده که به این همه دخر بی گناه تجاوزکرده ، چرا به این خبر منفی میدن..واقعا متاسفم.. یعنی اینها موافق این اقدامات هستند؟؟؟؟
به جهنم کثافت آدم کش لعنتی انشالله سردسته داعش هم به تو خواهد پیوست!!!
داعش مولود تندروی و تحجردردنیای است و اگرمسلمانان باتندروهای متحجرمبارزه و مقابله نکنند به سرنوشت عراقی هادچارخواهند شد .
حیف که اینجوری مرد باید توی روغن داغ سرخش می کرردن تا هر چی بقول خودش حال کرده بود از دماغش در بیاد
خدا رو شکر
روح کثیفش با اجدادپلیدش محشورباد
بگید به درک واصل شد بهتره
چرا اجازه درست حسابی نمیدن ایران کمتر از 24ساعت حساب همشونا بده دیگه خسته شدیم ازاین صحنه هاوااااااااااای
خداوند لعنتشان کند قلب هر انسان ازاده از جنایات این ملعونین به درد می اید
به امید هلاکت همه شان.
لعنت بر بنیانگذاران داعش .. حامیان آنها و تروریست های کثیف داعش ..ولجک بسرهای قطری و سعودی ....
خوک های کثیف. اینها واقعا انسان نیستند ولی ما قدرت دیدن چهره کریه این حیوانات رو نداریم
کاش اینطوری نمرده بود تا خانواده اون دخترا تیکه تیکش می کردن
خدا لعنتش فرماید
لعنت بر روح پلیدش
دلم خنک شد. به درک واصل شد.
الحمدالله... خدايا هزاران مرتبه شكرت. لعنت خدا بر پدر و مادر و خاندان اين حرامزادگان سلفي و تكفيري
یه سگ کم شد الهی خدا همشون رو از روی این کره خاکی بزودی نیست ونابود کنه کثافتهای بی ریشه رو
انشاء الله خدا بسزای اعمالش برساند
تحجررررررررر
خدا لعنتشان کند انشااله هر چه زودتر آنها وایادیشان نابود گردند.
به درك رفت
با یزید و ابن نمیر محشور خواهد شد البته در جهنم
برود به جهنم
طرف واسيه جنگ اومده بود يا تجاوز
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.