آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

درگيري خونين مامور انتظامي با قاچاقچي هرويين

درگيري خونين مامور انتظامي با قاچاقچي هرويين
مامور نيروي انتظامي، در يك درگيري تن به تن با يكي از قاچاقچيان پايتخت از ناحيه دست و صورت مجروح شد.

به گزارش اعتماد، يازدهم مرداد ماه حدود ساعت 2 بامداد، عوامل گشت انتظامي كلانتري 171 مصطفي خميني حين گشت‌زني در اتوبان آزادگان شهرك مرتضي، مشغول گشت‌زني بودند كه تعدادي از اهالي محل به آنها مراجعه كردند و گفتند كه سرنشينان يك دستگاه خودروي 405 در حال فروش مواد مخدر هستند.

با اين اطلاعات، ماموران براي بررسي صحت و سقم موضوع به محل اعزام شدند و وقتي به محل رسيدند، سرنشينان خودرو را ديدند كه با ديدن آنها به داخل يك ساختمان نيمه كاره كه پاتوق افراد معتاد و توزيع‌كنندگان مواد مخدر است، فرار كردند.

 به دنبال اين موضوع عوامل واحد گشت پليس به داخل ساختمان نيمه كاره رفته و فردي را كه در سرويس بهداشتي ساختمان شده بود دستگير و سوييچ خودروي حامل مواد مخدر را كه در دست وي بود گرفتند و در بازرسي از خودرو موفق به كشف حدود پنج گرم هرويين شدند. در همين حين كه ماموران سرگرم بازرسي خودرو بودند، متهم با وارد كردن و زدن ضربه‌يي به مامور اقدام به فرار كرد. با فرار او عمليات تعقيب و گريز آغاز شد.

ماموران چند بار فرمان ايست دادند اما متهم همچنان به فرار خود ادامه داد و حتي به شليك‌هاي هوايي ماموران نيز توجهي نكرد تا اينكه خود را در محاصره پليس ديد. اين قاچاقچي به محض اينكه خود را در محاصره پليس ديد به سمت يكي از ماموران حمله‌ور شد و قصد خلع سلاح مامور را داشت اما پس از دقايقي درگيري با اصابت سه گلوله به دو پايش زمينگير شد. مامور كلانتري كه در اين نزاع تن به تن از ناحيه دست و صورت مجروح شده بود، همراه قاچاقچي تير‌خورده از سوي اورژانس به بيمارستان فياض‌بخش منتقل شدند.

 در ادامه ماموران با هماهنگي مقام قضايي وارد مخفيگاه متهم شدند و او را ديدند كه در حال بسته‌بندي مواد مخدر است و به محض ديدن ماموران فرار كرد. در بازرسي از محل 145 گرم هرويين و مقداري شيشه كشف و يك نفر نيز در اين رابطه دستگير و به همراه مواد مخدر كشف شده به كلانتري منتقل شد.

 سرگرد محمد‌حسين هاشمي رييس كلانتري 171 مصطفي خميني با اعلام اين خبر، گفت: اين پايان ماجرا نبود و تعدادي از همدستان متهم كه در بيمارستان بستري شده بودند مي‌خواستند با كمك همدست خود فرار كنند اما با حضور عوامل كمكي موفق به انجام اين كار نشدند. تلاش پليس براي دستگيري همدستان اين قاچاقچي هرويين در پايتخت ادامه دارد. متهم نيز به بيمارستان نيروي انتظامي منتقل شد و در آنجا تحت نظر قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۲۲ ۲۱:۱۰

اعدام شود

حاج تهمور۱۳۹۳/۰۵/۲۲ ۱۷:۵۲

باید تمام مواد فروشان شناسایی و اعدام شوند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۲۲ ۱۷:۳۴

الهی هر چه زودتر این مواد فروشا و وارد کننده و کلا هر کسی که دنبال بدبخت کردن مردمه نابود بشه

امیر احمد اکبری اسبق از تبریز۱۳۹۳/۰۵/۲۲ ۱۵:۰۴

برخورد قاطعانه تر
حتی با خرده فروشان مواد مخدر
خواست عمومی جامعه مون هست

غلامرضا۱۳۹۳/۰۵/۲۲ ۱۴:۵۷

در نبود و ضعف قوانين چه انفاقاتي كه نمي افتدببينيد گستاخي تا چه حد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۲۲ ۱۳:۱۹

خدا مرگ این مواد فروش ها را یک جا دهد...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.