آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

دستبرد برادرزاده به طلاجات منزل عمو

مرد جواني كه به طلاجات منزل عمويش در شهرستان چناران استان خراسان رضوي دستبرد زده بود، شناسايي و دستگير شد.

به گزارش اعتماد، سرهنگ قربان صنعتي، فرمانده انتظامي شهرستان چناران با اعلام اين خبر گفت: پس از شكايت فردي درباره سرقت بيش از 50 ميليون ريال طلاجات، وجه نقد و يك دستگاه گوشي تلفن همراه از منزلش شناسايي و دستگيري سارق در دستور كار تيمي از ماموران پليس آگاهي قرار گرفت. تيم دايره مبارزه با سرقت پليس آگاهي با حضور در محل و بررسي‌هاي صحنه جرم با توجه به سرنخ‌هاي به جامانده و يكسري تحقيقات از مالباخته به برادر‌زاده جوان وي مظنون شدند.

وي در ادامه تصريح كرد: ماموران دايره مبارزه با سرقت با بررسي دقيق صحنه جرم و انجام كار اطلاعاتي با اطمينان از دست داشتن برادر‌زاده در سرقت منزل با هماهنگي مقام قضايي او را دستگير كردند.

وي افزود: متهم كه جواني 28 ساله و فاقد سابقه كيفري بود پس از انجام تحقيقات فني به عمل آمده توسط كارآگاهان پليس آگاهي به جرم خود در اين رابطه اعتراف و اظهار داشت: به خاطر اختلاف شديدي كه با عمويم داشتم درصدد انتقام از وي بودم و در يك فرصت مناسب و با اطمينان از خالي بودن منزل عمويم با شكستن قفل در منزل وارد شدم و طلاجات، وجه نقد و گوشي تلفن همراه را سرقت كردم.

سرهنگ صنعتي خاطرنشان كرد: در اين راستا اموال مسروقه به ارزش 50 ميليون ريال از منزل سارق كشف و متهم پس از تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

عدالت فراگیر۱۳۹۳/۰۵/۲۸ ۱۲:۲۱

حکم از نظر ما مشخص است . قطع انگشتان 2 دست و انگشت شصت پای چپ در ملا عام ...
ختم دادرسی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.