آخرین خبرحمایت ایران از ابتکارات صلح رئیس‌جمهور چین
269بازدید

غيبت 40 جلسه اي ناصر شكرون!

مسئولان باشگاه استقلال اهواز مدعي هستند كه مهاجم عراقي تيمشان 40 جلسه در تمرينات اين تيم غيبت داشته است.

به گزارش فارس، ناصر شكرون از مدت ها قبل با مسئولان استقلال اهواز به دليل مسائل مالي به مشكل خورد.

اين مشكلات با شكايت اين بازيكن عراقي از مسئولان اين باشگاه به اوج رسيد.

شكايت شكرون در حالي صورت گرفت كه شهرام شفيع زاده اعلام كرد هرگاه از كميته انضباطي خواسته اند تا به شكايت آنها از اين بازيكن رسيدگي كنند، توجهي به اين خواسته نشده؛ اما به محض اينكه اين بازيكن به كميته انضباطي مراجعه كرد، مجتبي شريفي از برگزاري جلسه در آينده اي نزديك خبر داد.

وي تاكيد كرد: ناصر شكرون نزديك به 40 جلسه در تمرينات شركت نكرده و چند روزي است كه از او خبري نداريم و نمي دانيم كجا است. 120 هزار دلار به او داده ايم؛ اما هيچ كاري براي تيم انجام نداده است.

* جاسم صادقي كه به دليل ارسال پيامكي تحريك آميز عليه تيم و باشگاه از سوي مسئولان اين تيم اخراج شده است، بعد از مسابقات اين فصل تكليفش با اين تيم روشن مي شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.