آخرین خبردستور مهم پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف انرژی
0بازدید
۰

رجایی و باهنر ساده‌زیستی را به مسئولان آموختند

مسئول عقیدتی سیاسی انتظامی تالش گفت: شهیدان رجایی و باهنر درس ساده‌زیستی را به مسئولان آموختند.

مسئول عقیدتی سیاسی انتظامی تالش گفت: شهیدان رجایی و باهنر درس ساده‌زیستی را به مسئولان آموختند.

به گزارش  فارس ، حجت‌الاسلام جعفر صبرکار عصر امروز در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر در مسجد جامع این شهرستان اظهار کرد: انسان‌های دلداده‌ای در طول تاریخ به نقطه اوج بندگی رسیدند و مدال افتخار شهادت را کسب کردند.

این مسئول بر گرامیداشت یاد و خاطره شهدا تاکید کرد و افزود: شهیدان رجایی و باهنر درس ساده‌زیستی را به مسئولان آموختند.

وی شهدا را در اوج بندگی خداوند دانست و بیان کرد: شهدا از مال و جان خود در راه خدا گذشتند تا به آرزوی خود برسند.

صبرکار با اشاره به دورویی و کبر منافقان، خاطرنشان کرد: منافقین در هشتم شهریور ماه سال 1360 شهیدان رجایی و باهنر را با انفجار دفتر نخست وزیری به شهادت رساندند.

مسئول عقیدتی سیاسی انتظامی تالش شهیدان رجایی و باهنر را صاحب اندیشه و تفکر اسلامی دانست و تصریح کرد: مقام معظم رهبری از شهیدان رجایی و باهنر به عنوان متفکران انقلاب اسلامی یاد کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.