آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
0بازدید

قتل پدر و مادر با اسلحه شکاری

فرمانده انتظامی شهرستان کازرون استان فارس از دستگیری قاتلی که پدر و مادر خود را یک ماه قبل در این شهرستان به قتل رسانده بود، خبر داد.

به گزارش جام جم، سرهنگ محسن سروقد فرمانده انتظامی شهرستان کازرون استان فارس گفت: در مرداد ماه امسال ماموران انتظامی بخش «خشت» شهرستان کازرون از وقوع یک فقره قتل مطلع و بلافاصله به همراه تیمی از کارگاهان پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه ماموران با جسد مردی 60 ساله که با اسلحه شکاری به قتل رسیده بود، مواجه شدند، افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد درگیری خانوادگی بین فرزند و پدر اتفاق افتاده که فرزند خانواده با استفاده از سلاح شکاری پدر خود را به قتل رسانده و مادر و یکی از برادران خود را مجروح کرده که به بیمارستان انتقال یافته اند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه پس از چند ساعت مادر قاتل هم به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت می کند، گفت: با توجه به متواری شدن قاتل ، ماموران انتظامی بخش «خشت» با انجام کارهای اطلاعاتی و پلیسی، محل اختفاء قاتل را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کازرون استان فارس افزود: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقامات قضایی معرفی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۰۹ ۱۲:۵۸

پست فطرت خاک برسر

ناشناس۱۳۹۳/۰۶/۰۹ ۱۲:۲۶

چه قدر فرزندان نامهربان شده اند حیف آن همه زحمت و مرارت که به خاطر بزرگ شدن این پست فطرت خرج کرده اند ...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.