امیلیو باتین مرد اول فرمولیک درگذشت
امیلیو باتین که قراردادهای بسیاری در دنیای فرمول یک امضاء کرد تا نقشی تأثیرگذار در ورزش های موتوری داشته باشد، روز گذشته به دلیل حمله قلبی درگذشت.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران باتین مردی بود که بانک اسپانیایی سانتادر را تبدیل به یک بانک جهانی کرد. او روز گذشته در سن ۷۹ سالگی درگذشت.
او که پتانسیل تبلیغات در فرمول یک را به خوبی متوجه شده بود، برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ با اسپانسرشدن فرناندو آلونسو در مک لارن، راهش را در فرمول یک پیدا کرد.
باتین که رابطه بسیار خوبی را فرناندو آلونسو داشت، تصمیم گرفت از سال ۲۰۱۰ اسپانسر رسمی تیم فراری هم باشد.
سانتادر هم زمان هم اسپانسر تیم فراری بود و هم از مک لارن در رقابت ها حمایت می کرد. این بانگ به غیر از این موارد، در بسیاری از گرندپری ها هم به عنوان اسپانسر رسمی حضور داشت و یکباره به عنوان یکی از مطرح ترین بانک های جهان مبدل شد.
هم فراری و هم مک لارن در بیانیه هایی جداگانه از درگذشت امیلیو باتین ابراز ناراحتی کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.