آخرین خبربرگشت موج تغییر نظام از تهران به واشنگتن
1بازدید

ابراز تمایل کلوپ برای مربیگری در لیگ برتر انگلیس

یورگن کلوپ سرمربی تیم فوتبال بوروسیا دورتموند آلمان برای مربیگری در لیگ برتر انگلیس ابراز تمایل کرد.

به گزارش ساکرنت، این مربی 47 ساله البته این را هم گفته است که به این زودی ها قصد جدایی از دورتموند را ندارد. 

وی بعد از حضوری موفق در دورتموند شامل دو قهرمانی در بوندس لیگا و راهیابی به فینال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا، به یکی از مربیان مطرح فوتبال اروپا تبدیل شد و پس از آن از سوی تیم های مختلفی در انگلیس و اسپانیا مورد توجه قرار گرفت. 

کلوپ با وجود این گفته است که در حال حاضر فقط به دورتموند فکر می کند اما شاید یک روز به فوتبال انگلیس برود. 

وی گفت: هم اکنون به فکر حل مشکلات دورتمند هستم و به آینده فکر نمی کنم. 

کلوپ آخرین بار توانست دورتموند را در سال 2012 به قهرمانی در بوندس لیگا برساند و بعد تعدادی از بازیکنان کلیدی تیمش مثل ماریو گوتزه و روبرت لواندوفسکی را به دلیل انتقال به بایرن مونیخ از دست داد. 

علاوه بر این شایعاتی هم در مورد آینده مارکو رئوس و متس هاملز مطرح شده است با وجود این کلوپ که تا 2018 با دورتموند قرارداد دارد، اظهار داشت: رفتن ستاره ها باعث ناامیدی من نمی شود. چنین اتفاقاتی عادی است. من به این مسئله فکر نمی کنم. بازیکنان می آیند و می روند. این مسئله ای نیست که روی تصمیم من در مورد ماندن اثر بگذارد. من چاره ای ندارم جز اینکه فکر کنم بهترین مربی برای این تیم هستم و تا زمانی که اینگونه فکر می کنم، جایی نخواهم رفت. البته اگر بگذارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.