آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3898بازدید

توافق فتح و حماس برای تشكيل حكومت فدرالي

منابع فلسطيني خبر دادند كه مقامات جنبش فتح و حماس برای تشکیل دولت فدرالی در کرانه‌باختری و نوارغزه به توافق رسیدند اما این توافق هنوز توسط آنها علنی نشده است.

منابع فلسطيني از توافق دو جنبش فتح و حماس براي تشكيل حكومت فدرالي در فلسطين با دو دولت در نوارغزه و كرانه‌باختري خبر دادند.

پايگاه خبري آكي(AKI) خبر داد كه مقامات جنبش فتح و حماس برای تشکیل دولت فدرالی در کرانه‌باختری و نوارغزه به توافق رسیدند اما این توافق هنوز توسط آن‌ها علنی و آشکار نشده است.
بنا بر اين گزارش مقامات دو جنبش منتظر زمان مناسب براي اعلام اين توافق هستند.
طبق توافق صورت گرفته حكومت فدرال با دو دولت، یکی در نوارغزه زیر نظر حماس و دیگری در کرانه‌باختری زير نظر جنبش فتح و حكومت خودگردان فلسطین تشكيل مي‌شود و هياتي عالي به‌عنوان دولت مرکزی بر امور اين دو دولت نظارت مي‌كند.
به گفته منابع فلسطيني، هیات عالی اختیارات گسترده و الزام‌آوری ندارند و وظيفه آن ایجاد هماهنگی بین دو دولت است تا بتوانند هماهنگ فعالیت كنند.

اين گزارش پیش‌بینی می‌‌كند که دیگر گروه‌های فلسطینی طرح مذکور را رد کنند زيرا با تشكيل اين دو دولت دیگر گروه‌هاي فلسطیني نقشی در امور نخواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.