آخرین خبرطنین فریاد استکبارستیزی در خیابان‌های ایران؛ میثاق با شهیدان، خروش ملت علیه آمریکا
0بازدید

سكوت عاملان قتل كودك شش ساله شكست

فرمانده نيروي انتظامي شهرستان جويبار، از دستگيري قاتلان پسر شش ساله روستاي «سروكلا» جويبار خبر داد.

به گزارش اعتماد، سرهنگ سيد‌رحمان رضا‌زاده گفت: مقتول به هويت «عارف-ص» در اواخر تيرماه سال جاري توسط دو مرد با هويت «ح- ص» و «ج-ص» به قتل رسيده است.

وي ادامه داد: بر اساس اعتراف متهمان، «ج- ص» برادر ناتني مقتول و قاتل ديگر، به بهانه خريد بستني اين پسر بچه شش ساله را از خانه دور كردند و در باغي اطراف جويبار با ضربات چاقو به قتل رساندند.

فرمانده نيروي انتظامي جويبار گفت: اين دو فرد پس از جدا كردن سر كودك و آتش زدن با گازوييل، جنازه را در زمين فوتبال روستاي سروكلا رها كردند.

وي گفت: «ح-ص» برادر ناتني مقتول در بازجويي‌ها اعتراف كرد كه توجه پدر و ايجاد حسادت زمينه‌ساز تصميم و اجراي قتل را ايجاد كرد. بر اساس اين گزارش، 28 تيرماه امسال مرد 75‌ساله‌يي با مراجعه به كارآگاهان پليس آگاهي جويبار از ناپديد شدن فرزند شش ساله‌اش خبر داد.

او به ماموران گفت: ديروز وقتي از مزرعه به خانه برگشتم، ديدم همسرم هراسان و نگران است. وقتي از او علت نگراني‌اش را پرسيدم، گفت از صبح كه تو به مزرعه رفته‌يي، عارف پسر شش‌ساله‌مان هم از خانه خارج شده و ديگر برنگشته است. همسرم فكر مي‌كرد كه عارف همراه من به زمين‌هاي كشاورزي آمده است. به خاطر همين وقتي به خانه برگشتم تازه متوجه ناپديد شدن پسرم شده بود. پس از اين شكايت، تيمي از ماموران تحقيقات را آغاز كرده و به همراه سگ‌هاي زنده‌ياب تمام منطقه را جست‌وجو كردند اما هيچ ردي از اين كودك به دست نيامد.

كارآگاهان ابتدا تصور مي‌كردند كه پسر شش ساله قرباني آدم ربايي شده اما در ادامه مشخص شد كه وي ربوده نشده و هيچ فردي در اين زمينه با خانواده كودك تماسي نداشته است. در حالي كه تحقيقات در اين زمينه ادامه داشت پنجم مردادماه، جمجمه بچه‌يي در مقابل خانه كودك ربوده شده پيدا شد.

 با بررسي‌هاي پليسي مشخص شد كه فرد يا افرادي براي تغيير مسير تحقيقات جمجمه را در مقابل خانه عارف رها كرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بی نام۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۹:۳۲

یارو ۷۵ سالش بوده... پسر ۶ ساله دارههههههههههههههه؟؟؟؟

برزو۱۳۹۳/۰۷/۱۳ ۲۰:۲۷

خدایی این دو نفر ببخشید این دو حیوان روی شمر وحارث را سفید کردند

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۳ ۱۴:۵۵

چرا سن قاتل را ننوشتند؟ احتمالا او هم 15-16 ساله است که سنش را نگفتید

مهدی۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۵:۵۳

قدیمیا میگن بچه تا هفت سالگی پادشاهه .با خودش فکر میکنه فقط خودشه و فقطم حرف حرف خودشه. ای کاش بزرگترها اینحرف قدیمیا رو بیشتر درک میکردن

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۵:۳۸

چقدر سریع قضاوت می کنین! خیلی از شما که دوست دارین این پسر اعدام بشه میل به جنایت دارین، از کجا معلوم تو زندگی این پسر چه اتفاقی افتاده، شاید مشکل روحی روانی داره یا هر چیز دیگه، خودتون حدس میزنین بعدم قضاوت می کنین و اعدام!!!!

فرشاد۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۵:۲۰

آیا تکرار وقوع چنین جنایات هولناکی مورد تحلیل و آسیب شناسی قرارمیگیرد؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۵:۱۶

آقا این اخبار بخشیش نادرسته مخصوصا اون قسمتی که میگه کل بدن رو تو زمین فوتبال سوزوندن.
اینا فقط سر رو سوزوندن و بقیش رو تو باغ پدربزرگ فلج من ول کردن که بعدها توسط خاله اینجانب کشف شد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۳ ۱۱:۲۳

وای خاله شما چه صحنه وحشتناکی دیده.
خدایا حالم بد شد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۴:۳۴

این طفل مظلوم شهید شده. خدا چقدر دوستش داشته که با این وضع به سمت خودش فراخوانده. لعنت بر قاتل پست این طفل. چگونه می تواند بار سنگین این گناه را تحمل کند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۳:۳۸

اینکه تو70 سالگی بچه دارشده نشون میده به سرنوشت بچش اهمیتی نمیده همون طور که به تربیت همون پسر قاتلش اهمیتی نداده وتو کوچه بزرگ شده وحالا یه همچین جنایتی انجام داده.بعضیا فقط میگن فرزندبیشتر فکری هم برای تربیت این بچه ها نمیکنن.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۸:۵۴

شما کجا شنیدی بگن تربیت بر تولید ارجح است؟

نوید۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۳:۱۴

تابناک جان یک مصاحبه اختصاصی با این قاتل انجام بده بیشتر با شخصیت قاتل آشنا بشیم. در نوع خودش منحصر به فرده

میگ میگ۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۵۸

در جنگل انسانها گرگم آرزوست......

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۰۹:۲۷

100000000000000000000000000000000000 لايك داري.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۵۵

اینا همش تقصیر ماهواره و سرعت بالای اینترنت و 3g است. لطفا مسولان رسیدگی کنند

نوید۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۵۵

تابناک جان یک مصاحبه اختصاصی با این قاتل انجام بده بیشتر با شخصیت قاتل آشنا بشیم. در نوع خودش منحصر به فرده

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۵۴

نامرد. پست فطرت از کجا معلومه به خاطر کمبود محبت بوده مرد گنده .از شریک ارث ترسسیده . حل بخور این ارث شوم را ببینم خدا میزاره از گلوت بره پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

رستم۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۵۰

اگه خانواده مقتول اجازه میدادند که من برا اعدام چهار پایه رو از زیر پای این دو قاتل و حشی میکشیدم . خیلی خوشحال میشدم. یعنی امکانش هست خواهش می کنم راهنماییم کنید شاید این افتخار نصیبم شد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۳:۰۳

شما بیماری سریع تر خودتو بستری کن. چون بهرحال میل به جنایت داری.

عدالت فراگیر۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۳۶

پدر و مادر باید بدانند که همه فرزند ها نعمت الهی هستند و نباید به دلایل گوناگون بین آنها فرق گذاشت ...
این ماجرا عبرتی است برای همه ما تا بین کودکانمان فرق نگذاریم ... همه انها برکات زندگی ما هستند ...
بچه بی گناه است...

شمیم۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۳۲

پیرمرد 75 ساله برای چی باید بچه به این کوچیکی داشته باشه؟ فقط پدر و مادرها حق دارن ؟ چرا نباید به این فکر کنند که پدری که عمرش به انتها نزدیک شده چی جوری می خواد پدری کنه؟ نتونسته مدیریت کنه دیگه بیا.

ابراهیم۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۵۲

حالا یکی هم پیدا شده در راستای سیاستهای افزایش جمعیت کاراشو رتق و فتق کرده شما ناراحتی؟!

سيد مرتضي۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۱۶

خدا نكنه كه آدم عقده اي بشه

مهراد۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۱۶

كار اون جنايتكار توجيهي نداره . ولي ازدواج دوم پدر و بچه دار شدن توى اون سن و سال هم بسيار اشتباهه. اگه با وجود همسر اول مجدداً ازدواج كرده پس اين بچه قرباني هوي هوس پدرش شده .

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۰۵

خداوند مرگ با عذاب بهت بده پست رذل...

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۵۶

نكته عبرت آموز اين فاجعه را بايد در مناسبات عاطفي افراد خانواده (با همديگر )جستجو كرد : همانگونه كه برخي از جوانب رفتار والدين با فرزندان تابع سن و براي آنان فرزندانهمان كودكان چند دهه پيش هستند متقابلا فرزندان هم در برخي جوانب صرف نظر از سن و سال انتظار برخورد يكساني از والدين دارند .براي همين است كه در ايجاد روابط محبت آميز با افراد خردسال درون خانواده بايد كودكان بزرگتر را شريك كنيم . گاه لازم است به گونه اي رفتار كنيم و خلا به وجود آوريم كه كودك بزرگتر نقش ما را پر كند و اندك اندك به صورت عادت رفتاري در آيد تا فضاي حمايت منطقي از كوچكتر ها بوجود آيد و كار به تقابل بچه ها نكشد ( مراحل بسيار حساس در كودكي و نوجواني سپري شود) . با اين فاجعه اي كه شكل گرفته است نه پدر و نه برادر ناتني تا آخر عمر داغ اين غفلت را فراموش نمي كنند .

آرما۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۴۸

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۳۷

خدایا دنیا به چه سمتی پیش می رود؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۵۳

فکر کنم دو تا حرکت وضعی و انتقالی داره!

خسرو خان۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۳۰

روستاییان ساده دل چه ها که نمیکنند

حجت۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۰۸:۲۰

شمای شهری برای هفتاد پشت ما بسه

مهدی۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۴:۲۷

از شما شهری ها یاد گرفتن!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۳۳

آفرین به تو عقل کل که پی بردی دلیل قتل فقط روستایی بودنه جناب خرزوخان!!! به کله ت خیلی فشار نیار حیف میشی یا

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۵۲

نه اینکه شهری ها پاک و منز ه اند و جنایتی اونورا رخ نمیده!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۲۰

همتراز داعش بودن سخت نیست

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۰۷

جامعه به سمت فروپاشی پیش میرود.

آشنا۱۳۹۳/۰۷/۱۳ ۲۱:۵۰

با حداکثر سرعت رو ننوشتی. خواستم یادآوری کرده باشم.

نیلوفر۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۰۰

به نظر من دروغ میگوید حسادت در مردان به این شدت بالا نیست که دست به قتل به این فجیعی بزنند به نظر من مسائل دیگری در بین است مثلا ارث و میراث و....واقعا وحشی است

حجت۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۰۸:۲۰

منظور از حسادت این نبوده که براش پفک یا آب نبات چوبی نخریده بوده که اینجوری می گی

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۴۳

مثل این که فراموش کردی این برادران حضرت یوسف (ع) بودند که او را داخل چاه انداختند ونه خواهران حضرت یوسف(ع)
اولین گناهی که بنی آدم مرتکب شد گناه حسد بود که آن هم توسط قابیل برادر هابیل انجام شد...

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۲۲

بعید نیست! که همون ارث و میراث هم حسادت میشه و حرص! خدا خودش نابودش کنه و ارثش همه خرج بیماری لاعلاجش بشه

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۰:۵۲

اگر این جنایت در آمریکا اتفاق می افتاد به عنوان خبر اول از اخبار گزارش میشد!!!

مصطفی۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۵۲

ازینا هر روز داره تو آمریکا اتفاق می افته، اون گنده گنده های خبر اول میشه!

saeed۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۰:۲۴

به فرض که توجه پدر بیشتر به پسر 6 ساله بوده،اینکه پایان زندگی نیست.چرا بایدبه توجه یکی دیگه تا این اندازه وابسته بود که این اقدام وحشاینه رو به تلافی انجام داد.یک بچه بی دفاع شش ساله.ای خدای بزرگ.چه افراد پستی وجود دارند.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۲۱

خب طبیعیه یه بچه 6 ساله نیاز به محبت بیشتری داره تا یه غول بیابونی!!! خب اونم 6 ساله بوده همینقدر محبت میدیده! این جانی پست رو باید از رو زمین محو کرد اما بعیده چون پدر رضایت میده. بیچاره اونایی که با این جانی دمپر میشن

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۰:۱۳

چطور قاتل دلش امد كه برادر ٦ ساله خود را با اين قصاوت بكشد؟ ضمنا با توجه به اينكه قاتل فرزند ولى دم ميباشد لذا به احتمال قوى رضايت خواهد گرفت و قصاص نشده و بعد از مدتى ازاد ميشود و وجودش در جامعه خطرناك خواهد بود چون كسى كه برادر خردسال خود را با اين وحشى گرى بكشد پس با افراد غريبه چه خواهد كرد؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۳ ۱۱:۱۸

چون ناتنی است یعنی مادر کودک 6 ساله مادر قاتل نیست و مادرش رضایت نمی دهد و اعدام می شود. واقعا وحشتناکه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۴:۲۵

غساوت
قصاوط
قثاوط
غصاوط

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۱۸

عزیزم! قساوت درسته نه قصاوت!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۰:۰۹

وای چقدر وحشتناک ، یک آدم چقدر می تواند پست و حسود باشد که به خاطر حسادت یک بچه شش ساله را بکشد ؟ البته این قاتل ، آدم نبوده حیوان وحشی بوده چطور دلش آمد ؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۳:۰۸

ميتونه و ميكشه. زمينه حسادت رو تحريك كني قتل كودك شش ساله چيزي نيست

ابراهیم۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۲:۳۱

الان اینایی که منفی دادن یعنی چی مثلا؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۱:۱۹

داعش شدیدا به دنبال این قاتل میگرده! استخدام فوری!...

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۰:۵۳

ياد داستان حضرت يوسف افتادم. حسادت چه كارهايي كه نميكنه!!!

بختیاری۱۳۹۳/۰۷/۱۲ ۱۰:۴۸

صد رحمت به حیوان وحشی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.