آخرین خبردستور مهم پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف انرژی
3بازدید
۰

افشای طرح قدیمی باراک برای حمله به سوریه

یک روزنامه چاپ رژیم صهیونیستی از طرح رئیس سابق حزب کار این رژیم برای حمله به سوریه در سال 1982 پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه هاآرتص چاپ رژیم صهیونیستی سند محرمانه ای را منتشر کرد که به موجب آن ایهود باراک رهبر سابق حزب کار این رژیم طرحی را برای حمله نظامی به سوریه در سال 1982 آماده کرده بود.

هدف از این طرح احیای واقعیت جدید در لبنان و منطقه بود. طبق اعلام کارشناسان نظامی رژیم اسرائیل، ایهود باراک که در آن زمان فرمانده شعبه برنامه ریزی در ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی بود در پس این طرح قرار داشت.

رژیم صهیونیستی همواره از کشورهایی همچون ایران و سوریه که حامی مقاومت در منطقه هستند هراس داشته و دارد و هر از تلاشی برای ضربه زدن به حامیان مقاومت استفاده می کند و حمایتهای مستمر این رژیم از گروههای تروریستی در سوریه در این راستا قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.