هزینه آمریکا در عملیات عراق و سوریه

وزارت دفاع آمریکا از زمان آغاز عملیات واشنگتن علیه داعش در عراق و سوریه بیش از 1/1 میلیارد دلار هزینه کرده که بیش از 62 میلیون دلار آن به تنهایی مربوط به حملاتی نیروی دریایی و شلیک موشک‌های کروز تاماهاوک است.
کد خبر: ۴۴۰۲۰۹
|
۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴ 07 October 2014
|
3589 بازدید
وزارت دفاع آمریکا از زمان آغاز عملیات واشنگتن علیه داعش در عراق و سوریه بیش از 1/1 میلیارد دلار هزینه کرده که بیش از 62 میلیون دلار آن به تنهایی مربوط به حملاتی نیروی دریایی و شلیک موشک‌های کروز تاماهاوک است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، فرماندهی مرکزی آمریکا با انتشار گزارشی اعلام کرد که نیروی دریایی آمریکا تقریباً 185 مهمات شامل 47 موشک کروز از کشتی‌های مستقر در منطقه شلیک کرده است. جنگنده‌های نیروی هوایی نیز حدود 1000 موشک شلیک کرده‌اند.

طبق این گزارش، هزینه موشک‌های نیروی دریایی تاکنون حدود 62 میلیون دلار بوده است اما برآوردی از هزینه‌های نیروی هوایی آمریکا اعلام نشد. قسمت عمده هزینه‌های نیروی دریایی شامل شلیک 47 موشک کروز تاماهاوک می‌شود که از روی کشتی‌های جنگی آمریکا در خلیج فارس و دریای سرخ علیه مواضع گروه داعش و القاعده در هشت نقطه حلب واقع در غرب سوریه شلیک شد.

مقام‌های وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در تلاش هستند تا آمار مشخصی از هزینه‌های عملیات‌های عراق و سوریه را اعلام کنند. مقام‌های آمریکایی می‌گویند که این کمپین از ماه ژوئن روزانه بین 7 تا 10 میلیون دلار هزینه داشته است.

در اواخر ماه اوت پنتاگون اعلام کرد که این عملیات روزانه 5/7 میلیون دلار هزینه دارد و پس از آنکه عملیات‌ها در 23 سپتامبر به سمت سوریه گسترش یافت، هزینه‌ها افزایش یافت.

این در حالی است که هم‌اکنون بیش از 1300 نیروی آمریکایی در عراق از جمله پرسنل امنیتی، کارمندان، بخش‌های عملیاتی بغداد و اربیل و تیم‌های مشاوره در این کشور حضور دارند که با یگان‌های ارتش عراق همکاری 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟