آخرین خبرمنصوریان در آستانه جدایی از الطلبه!
0بازدید

تصميم رژيم اسرائیل براي تخريب ۹ خانه فلسطيني

یگانی از ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته اخطارهایی به صاحبان نه خانه در حال ساخت فلسطینی در این روستا ارائه دادند.

مسئولان رژیم صهیونیستی روز گذشته اعلام کردند: 9 خانه متعلق به فلسطینیان در منطقه بیت لحم در کرانه غربی رود اردن را تخریب می کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، یوسف ابوحماد رئیس شورای روستای «وادی النیص» در جنوب بیت لحم با تایید این خبر گفت: یگانی از ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته اخطارهایی به صاحبان نه خانه در حال ساخت فلسطینی در این روستا ارائه دادند. بر اساس این اخطارها صهیونیستها اعلام کرده اند این خانه ها را به دلیل نداشتن مجور ساخت از سوی مسئولان اسراییلی، خراب خواهند کرد.

در همین ارتباط ارتش اسراییل روز چهارشنبه به 20 خانواده فلسطینی ساکن منطقه الاغوار شمالی در کرانه غربی رود اردن اعلام کرد هر چه زودتر باید این منطقه را تخلیه کنند. مسئولان ارتش صهیونیستی خاطر نشان کرده اند ارتش این رژیم تصمیم دارد تمرین نظامی در این منطقه برگزار کند بنابراین فلسطینیان باید هرچه زودتر از این منطقه کوچ کنند.

به گزارش خبرگزاری دولتی فلسطین از رام الله، مسئولان محلی فلسطینی در الاغوار تصریح کرده اند ارتش اسراییل اخطارهایی به این خانواده های عشایر داده است و آنها را مجبور به ترک خانه و منطقه مسکونی خود کرده اند.
صهيونيست ده‌ها اصله درخت زيتون فلسطينيان را به آتش کشيدند

همچنین گزارش شده، ده‌ها تن از شهرک نشینان صهیونیست روز گذشته با یورش به منطقه ای در بیت لحم تعدادی از درختان زیتون فلسطینیان را به آتش کشیدند.

بر پایه همین گزارش، در حمله شهرک نشینان به روستای نحالین در بیت لحم 30 اصله درخت زیتون فلسطینیان واقع در نزدیکی شهرک های نحالین و حوسان را به آتش کشیدند. 

مسئولان محلی فلسطینی اعلام کردند شهرک نشینان به منظور مصادره زمین های متعلق به فلسطینیان و توسعه شهرک های خود، بارها اقدام به آتش زدن درختان این منطقه کرده اند .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.