آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

رضایی: مدل رقابت‌های سیاسی باید تغییر کند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رقابت‌های سیاسی امروز نباید به تضعیف انسجام ملی جامعه منجر شود بلکه باید در راستای تقویت انسجام و اتحاد ملی باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رقابت‌های سیاسی امروز نباید به تضعیف انسجام ملی جامعه منجر شود بلکه باید در راستای تقویت انسجام و اتحاد ملی باشد.

به گزارش تسنیم، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص نشست هم‌اندیشی اصولگرایان گفت: امروز کشور ما نیازمند وحدت است؛ چه در سطح ملی و چه در سطح جهانی. امروز توطئه‌های بسیار زیادی برای تفرقه، اختلاف‌افکنی، درگیری و کشمکش در جهان اسلام و در داخل کشور ما به‌وجود آمده است.

او گفت: جلسات وحدتی که اصولگرایان و اصلاح‌طلبان تشکیل می‌دهند، باید در جهت وحدت ملی باشد و به‌گونه‌ای باشد که وحدت جامعه ما حفظ شود. ما امروز با تهدیدات جدی در سطح جهان اسلام و مواجه هستیم و همان‌طور که در زمان انقلاب و جنگ همه با هم بودیم، در شرایط فعلی نیز باید در کنار یکدیگر باشیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص آرایش سیاسی احزاب و برخی از چهره‌ها برای حضور در انتخابات مجلس گفت: وضعیت جامعه و بین‌المللی ما تغییر کرده است و رقابت‌های سیاسی در این وضعیت نباید مانند گذشته باشد. رقابت‌های سیاسی که در گذشته به‌وجود آمد در شرایطی بود که ما در وضعیت عدم تهدید به سر می‌بردیم؛ در حالی‌که امروز با تهدیدات جدی مواجه هستیم.

محسن رضایی گفت: رقابت‌های سیاسی امروز نباید به تضعیف انسجام ملی جامعه منجر شود بلکه باید در راستای تقویت انسجام و اتحاد ملی باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.