آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

سه شنبه‌ها؛ زمان بررسی سؤالات از وزرا

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس، با اشاره به تشکیل نشست امروز این هیأت، گفت: روزهای سه‌شنبه جلسات هفتگی مجلس به بررسی تعدادی از سؤالات نمایندگان مجلس از وزرای هیأت دولت اختصاص داده شد.

بهروز نعمتی در گفت‌وگو با خانه ملت، در تشریح نشست امروز هیأت رئیسه مجلس، گفت: در نشست امروز برخی از تحولات داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، افزود: در این جلسه همچنین به‌طور کلی موضوع معرفی محمود نیلی احمدآبادی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری از سوی اعضای هیأت رئیسه بررسی شد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس،ادامه داد: در نشست امروز مقرر شد که روزهای سه‌شنبه جلسات هفتگی مجلس به بررسی تعدادی از سؤالات نمایندگان مجلس  از وزرای هیأت دولت اختصاص داده شود، از این رو در صحن علنی روز سه‌شنبه (20 آبان) برخی از سؤالات نمایندگان بررسی می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.