آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
3932بازدید

كشتي قهرماني آسيا لغو نخواهد شد

فدراسيون جهاني كشتي رسما اعلام كرد مسابقات كشتي قهرماني آسيا در تايلند لغو نخواهد شد.

به گزارش ايسنا، بيانيه فيلا درمورد مسابقات آسيايي تايلند كه 12 تا 17 ارديبهشت ماه در شهر پاتاپاي تايلند برگزار مي‌شود، به شرح زير است:

«به دنبال تظاهرات و ناآرامي‌هاي اخير در كشور تايلند كه از اوايل ماه آوريل آغاز شده، فيلا به دقت شرايط موجود در اين كشور را براي برگزاري مسابقات كشتي قهرماني آسيا در پاتايا بررسي كرد كه در نهايت تصميم بر اين گرفته شد مسابقات در پاتايا طبق برنامه قبلي انجام شود.

كنفدراسيون كشتي آسيا و دكتر چانگ كيوكيم رييس اين كنفدراسيون با مقامات تايلندي در تماس بودند كه پس از چند روز ناامني، موقعيت سياسي اين كشور به حالت معمول خود بازگشت و وزارت امور خارجه به كشورها با سفر تيم‌ها خود به اين كشور مخالفت نكنند.

با اين شرايط مسابقات در زمان مقرر انجام مي‌شود و اميدواريم تيم‌هاي آسيايي به تعداد حداكثر در اين رقابت‌ها شركت كنند و از كليت جدايي سياست از ورزش حمايت كنند. »

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.