آخرین خبرهمتی: نقشه ترامپ علیه ایران به خودش برگشت
1بازدید
۰

تشخیص سرطان، دیابت و زوال عقل با آزمایش بزاق

نتایج پژوهش صورت گرفته توسط محققان آمریکایی نشان می‌دهد، آزمایش نوع خاصی از مولکول‌ها در بزاق انسان می‌تواند به تشخیص زودهنگام سرطان، دیابت و برخی بیماری‌های خودایمن کمک کند.

تشخیص سرطان، دیابت و زوال عقل با آزمایش بزاق
نتایج پژوهش صورت گرفته توسط محققان آمریکایی نشان می‌دهد، آزمایش نوع خاصی از مولکول‌ها در بزاق انسان می‌تواند به تشخیص زودهنگام سرطان، دیابت و برخی بیماری‌های خودایمن کمک کند.

به گزارش ایسنا در جامع‌ترین پژوهش در خصوص وجود نوع خاصی از مولکول‌ها در بزاق انسان، محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس 165 میلیون توالی ژنتیکی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

نتایج بدست آمده نشان می‌دهد که برخی از آران‌ای‌ها در سلول‌های بدن انسان، در بزاق نیز وجود دارند؛ این ترکیبات در بزاق، شاخص‌های مهمی برای تشخیص بیماری محسوب می‌شوند.

به گفته دکتر «دیوید وانگ» سرپرست تیم تحقیقاتی، بزاق حاوی مولکول‌هایی مشخص‌کننده بیماری درست مشابه نمونه خون است و نتایج بدست آمده می‌تواند به توسعه دستگاه‌های خود تشخیص‌گر بیماری در آینده منجر شود

با کمک یک آزمایش بزاق ساده می‌توان بیماری‌های مختلفی مانند سرطان دهان، پروستات، زوال عقل، دیابت نوع 2 و بیماری‌های خودایمن را شناسایی و حتی سابقه پزشکی از بیمار بدست آورد.

نتایج این پژوهش در مجله Clinical Chemistry منتشر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.