آخرین خبرادعاهای ونس درباره ایران در آستانه انتخابات آمریکا
5بازدید

هشدار مقام قضایی بابت برخی قرعه کشی ها

معاون دادستان نظامی تهران گفت: اگر کسی با صحنه سازی و مانور متقلبانه مردم را به برنده شدن در قرعه کشی امیدوار کند و از این طریق مردم را فریب دهد و اموال آنان را تصاحب کند تحت شرایطی از جمله وجود سوءنیت می توان مرتکب را به اتهام کلاهبرداری تحت تعقیب کیفری قرار داد.

معاون دادستان نظامی تهران گفت: اگر کسی با صحنه سازی و مانور متقلبانه مردم را به برنده شدن در قرعه کشی امیدوار کند و از این طریق مردم را فریب دهد و اموال آنان را تصاحب کند تحت شرایطی از جمله وجود سوءنیت می توان مرتکب را به اتهام کلاهبرداری تحت تعقیب کیفری قرار داد.

سید رضا حسینی در گفت و گو با میزان با بیان این مطلب افزود: فریب دادن مردم به وجود شرکتها، کارخانه ها، موسسات موهوم و غیر واقعی، داشتن اموال و اختیارات واهی ، اتخاذ اسم یا عنوان مجهول و یا ترساندن مردم از حوادث غیر واقعی یا امیدوار کردن مردم به امور غیرواقعی ازمصادیق جرم به حساب می آید.

وی ادامه داد: مجازات جرم کلاهبرداری علاوه بر رد اصل مال به صاحب مال، یک تا هفت سال حبس و جزای نقدی معادل مالی که متهم اخذ کرده استرداد به همراه دارد.

حسینی اضافه کرد: چنانچه کلاهبرداری از طریق تبلیغ در وسایل ارتباط جمعی مثل رادیو، تلویزیون، روزنامه و سخنرانی در مجامع و یا انتشار آگهی انجام شود و یا مرتکب این جرم کارمند دولت باشد، مجازات مرتکب تشدید شده و علاوه بر رد اصل مال به صاحب مال دو تا ده سال حبس و جزای نقدی معادل مالی که متهم اخذ کرده محکوم خواهد شد.

معاون دادستان نظامی تهران تصریح کرد: با توجه به ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء اختلاس و کلاهبرداری مصوب 67 تحقق کلاهبرداری منوط به انجام هر نوع اعمال متقلبانه ای است که موجب اغفال شخص دیگری شود و کلاهبردار به این وسیله مال متعلق به دیگری را تصاحب کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.