آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
6بازدید

واکنش آمریکا به خبر کشته شدن ابوبکر البغدادی

وزارت دفاع آمریکا اخبار منتشر شده درباره کشته شدن سرکرده گروه تروریستی داعش را مورد تایید قرار نداد.

وزارت دفاع آمریکا اخبار منتشر شده درباره کشته شدن سرکرده گروه تروریستی داعش را مورد تایید قرار نداد.

به گزارش  باشگاه خبرنگارانبه نقل از رویترز؛ پنتاگون در بیانیه خود در این باره اعلام کرد: آمریکا نمی‌تواند گزارش‌های مربوط به کشته یا زخمی شدن البغدادی را تایید کند.

در ادامه این بیانیه در این زمینه آمده است: گزارش‌های مربوط به فرمانده گروه داعش مبنی بر اینکه کشته و یا زخمی شده است را نمی‌توانیم تایید کنیم، این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌های خارج از منطقه خاورمیانه در این‌باره ضد و نقیض است.

در پایان این بیانیه که توسط استیو وارن، یکی از سخنگوهای پنتاگون اعلام شد، آمده است: ما اطلاعاتی برای تایید این موضوع نداریم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مجید عباسی۱۳۹۳/۰۸/۲۰ ۰۹:۵۴

قابل توجه سرکرده های آتی داعش.آمریکا هر وقت منافعش حکم کنه سگاشو که شما باشید میکشه عین هلو.

همشهری۱۳۹۳/۰۸/۲۰ ۰۸:۲۶

اون از خداشه که راحت کشته بشه دعا کنید نمرده باشه چون باید دستگیر و زجرکش بشه تا دردی که در سینه های ما ست آرام بگیره انشالله اون روز نزدیکه خدایا خودت کمک کن

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۱۹ ۲۲:۲۱

دعا میکنیم هر چه سریعتر این پلید با جمیع لاشخورهای دورو برش با صاحبان آمریکایی و صهیونیستش به درک اسفل واصل شوند (به حق پنج تن آل عبا)

ناشناس۱۳۹۳/۰۸/۲۰ ۰۸:۳۷

مهم نابودي يك كرم در ميان صدها كرم مرداب نيست. مهم اينست كه چگونه مرداب خشكانده شود كه ديگر كرمي بوجود نيايد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.