آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
2بازدید
۰

زمان نقل و انتقالات نيم فصل از 10 آذر آغاز مي‌شود

4باشگاه‌آسيايي‌مي‌توانندسه‌بازيکن‌قرضي‌بگيرند

مسئول نقل و انتقالات سازمان ليگ اعلام کرد: هر تيم در نيم فصل نقل و انتقالات مي‌تواند 6 بازيکن جذب کند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، مصطفی شهبازی در مورد تعلیق 18 بازیکن جدید فوتبال ایران، گفت: ما هم در رسانه‌ها این خبر را خوانده‌ایم و هنوز نامی به ما اعلام نشده است.

وی در مورد زمان نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر ،گفت:نقل و انتقالات نیم فصل از 10 آذر آغاز و تا هفتم دی‌ماه ادامه خواهد داشت و هر باشگاه می‌تواند 6 بازیکن جابه جا کند و در اختیار بگیرد.

مسئول نقل و انتقالات سازمان لیگ در مورد اینکه باشگاه‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا چند بازیکن می‌توانند جذب کنند، گفت: باشگاه‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا( پرسپولیس، تراکتورسازی، نفت و فولاد خوزستان) می‌توانند 3 بازیکن قرضی در اختیار بگیرند که از این بازیکنان قرضی فقط می‌توانند در لیگ قهرمانان آسیا و مصاف با تیم‌های خارجی استفاده کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.