آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
3195بازدید

احتمال 16 ساعت قطعي آب در اهواز

شركت آب و فاضلاب اهواز در اطلاعيه‌اي از احتمال قطع شانزده ساعته آب اين شهرستان در روز چهارشنبه خبر داد.

به گزارش روابط عمومي آبفاي اهواز، علت اين قطعي آب، تغيير محل شبكه انتقال 900 ميليمتري آب كه در راه احداث يكي از ايستگاه‌هاي پروژه قطار شهري واقع در سه‌راهي فروردين منطقه گلستان عنوان شده است.

بر اثر اين تغيير محل شبكه، احتمالا آب مناطق هشتگانه، سه‌شنبه هشتم ارديبهشت از ساعت 24 تا روز چهارشنبه نهم ارديبهشت ساعت 16 قطع مي‌شود.
پيش از اين، سازمان قطار شهري اهواز درخواست تغيير مسير شبكه انتقال 900 ميليمتري آب در راستاي تسهيل فرايند اجراي پروژه قطار شهري را ارایه داده بود.

شركت آب و فاضلاب اهواز، همه تلاش خود را براي نياز نبودن به قطع آب شرب شهروندان به كار مي‌بندد، اما از شهروندان انتظار مي‌رود با صرفه‌جويي در مصرف آب، ضمن ذخيره‌سازي آب، الگوي مصرف را رعايت كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۰۷ ۱۱:۰۱

باز هم گلی به جمال شما که از درد مردم ایران عزیز میگوئید...من در دوران جنگ تحمیلی در 4 ماه تابستان در جنوب و در آبادان بودم واقعا گرمای شدیدی داره ..اینکه مردم این نواحی آب مناسب هم ندارند واقعا سخته....فقط میتونم به عنوان یک هموطن همدردی کنم..

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۰۷ ۰۷:۵۶

به نام خدا
با سلام و تشكر،لطفا" درباره ميزان املاح و بوي آب اهواز ،آبادان و خرمشهر مطلب بنويسيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۰۶ ۱۹:۲۶

با تشکر از عزیزان تابناکی در پیگیری مسائل آب شرب مردم خوزستان. قلبا از تک تک کارکنان و مسئولان این سایت نهایت تشکر و سپاسگزاری را به جهت پیگیری و درج مسائل مهم خوزستان و بویژه مسئله آب شرب را داریم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۰۶ ۱۵:۲۵

باز دست شما درد نکنه که اطلاع دادید

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۰۶ ۱۵:۱۷

سلام
چند وقتیه که سایت خبری تابناک به مسئله آب شرب خوزستان میپزدازه. ضمن تشکر ، از دست اندرکاران این سایت میخوام که آنقدر درباره مشکل آب شرب خوزستان بگن تا مشکل اب ما حل بشه.
تشکر - یک شهروند خوزستانی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.