آخرین خبریمن ادعای حمله به مکه را تکذیب کرد
1بازدید

پوتین: از فلسطین حمایت می‌کنیم

ولادیمیر پوتین در سخنانی اعلام کرد که روسیه همواره از احقاق حق قانونی فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور مستقل در سریع‌ترین زمان ممکن حمایت می‌کند.

ولادیمیر پوتین در سخنانی اعلام کرد که روسیه همواره از احقاق حق قانونی فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور مستقل در سریع‌ترین زمان ممکن حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، در پیامی به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به مناسبت روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین اعلام کرد: ما همواره از احقاق حق فلسطینی‌ها برای تشکیل کشور مستقل که قابلیت زندگی کردن را داشته باشد حمایت می‌کنیم و معتقدیم که برخورداری فلسطینی‌ها از حاکمیت ملی براساس قوانین به رسمیت شناخته شدن بین المللی می‌تواند عامل مهمی برای تضمین حل و فصل عادلانه و فراگیر در خاورمیانه باشد.

وی افزود: ما آماده هستیم که به حمایت‌هایمان از آغاز مجدد مذاکرات فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها در چارچوب تلاش‌های چند جانبه ادامه دهیم و من از رویکرد دوستانه و سازنده که در روابط روسیه و فلسطین حکم فرما است احساس خرسندی می‌کنم.

پوتین گفت: من معتقدم که ادامه تحکیم روابط دو جانبه منافع ریشه‌ای ملت‌های ما را اجرایی می‌کند و طرف روسی تصمیم دارد به ارائه تمامی کمک‌های ممکن به تشکیلات خودگردان فلسطین در آینده جهت حل و فصل مسائل اقتصادی، اجتماعی و حیاتی ادامه دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.