آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
0بازدید

۷۵۰ تن مرغ آلوده وارداتی، امحا شد

رئیس سازمان دامپزشکی و رئیس شرکت پشتیبانی امور دام در این کمیسیون حضور یافتند ولی به دلیل نبود اطلاعات کافی، بررسی نهایی این موضوع به جلسه دیگری موکول شد

آذین، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ گفت: روز گذشته با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیرکل وزارت راه در امور ایرلاین‌ها در خصوص بلیط هواپیما که در ایام اربعین خیلی گران شده است. نظارتی در این امر وجود ندارد و این باعث شده که قیمت‌ها تا 400 درصد افزایش پیدا کند.

وی در گفت‌وگو با «نسیم» افزود: در این جلسه مقرر شد یک گزارش کاملی توسط این سازمان در مورد آژانس‌های مسافرتی به کمیسیون ارائه شود. مسئولین سازمان هواپیمایی در این جلسه عنوان کردند که سازوکاری برای نظارت بر آژانس‌ها ندارند و مدعی بودند که قیمت بلیط خارجی را عرضه و تقاضا مشخص می‌کند و قرار شد در آینده نزدیک این سازوکار را طراحی و اجرایی کنند. برای بررسی تخلفات، یک قاضی تعزیرات برای این امر مشخص شده و در حال رسیدگی به شکایات است.

وی ادامه داد: رئیس سازمان دامپزشکی و رئیس شرکت پشتیبانی امور دام در بحث واردات 750 تن مرغ آلوده به کشور در این کمیسیون حاضر شدند و به این قضیه نیز در کمیسیون اصل 90 مورد بررسی قرار گرفت. این تعداد مرغ پس از ورود به کشور و مشخص شدن آلودگی آن امحا و به کود تبدیل شده است. به دلیل کمبود اطلاعات و نبود دست‌اندرکاران این قضیه، ادامه بررسی این قضیه و مشخص شدن مقصر، به جلسه دیگری موکول شد.

آذین در مورد گزارش کمیسیون اصل 90 درباره کیفیت بنزین‌های تولید داخل و وارداتی اظهار داشت: این گزارش هنوز در کمیسیون بررسی نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

saeid۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۵:۱۶

قابل توجه هموطنان عزیز
مرغ سبز شمال کاملا غیر بهداشتی وسبز نمی باشد ودارای آنتی بیوتیک است وهمچنین از نظر شرعی حرام می باشد .

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۳:۴۹

چند هزار تن رو مردم خوردن ديگه خدا ميدونه

ali۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۳:۰۷

لااقل خوراک حیوانات باغ وحش میکردید

داریوش۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۲:۰۱

چرا به مردم نمیگید آلوده به چی بودند؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۱:۵۲

با نفت 68 دلاری !!!!!!!!!!!!!!!واردات مرغ آلودههههههههههههههههه

ایرانی۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۱:۱۹

خوب پولی هم که بابتشون دادین امحا شده دیگه؟!! ارث پدر که نیست بیت الماله ! بدون مجوز سلامت وکسب اطمینان چرا جنس وارد میکنن؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۰:۴۱

متاسفم پول این مملکت از کشور خارج شده ومرغ الوده وارد شده آن کشور که به منافع خودش رسیده درست که تاجر ضرر کرده ضرر کشور را چه کسی جبران می کند متاسفانه نظارتی روی واردات انجام نمی شود.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۰:۳۸

بنزین آلوده - روغن آلوده- ماهی آلوده - مرغ آلوده - گوشت آلوده - خون آلوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا بی درو پیکر شده این وزارت صنعت و تجارت؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۰:۳۴

مبارک باشه خیلی پول داریم تو مملکت با این سقوط قیمت نفت و با این حرکتها ....

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۰:۲۶

معلوم نیست چقدر تا حالا به خوردمون رفته ؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۱۷ ۱۰:۰۵

سر خبر فارسي تر
٧٥٠ تن مرغ وارداتي الوده نابود شد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.