اسناد جدید درباره جاسوسی آمریکا از شهروندانش

اسناد جدید منتشر شده نشان می‌دهند که آژانس امنیت ملی آمریکا طی یک دهه گذشته بارها علیه شهروندان این کشور دست به جاسوسی غیرقانونی زده است.
کد خبر: ۴۶۱۲۲۴
|
۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۷ 26 December 2014
|
3636 بازدید
 اسناد جدید منتشر شده نشان می‌دهند که آژانس امنیت ملی آمریکا طی یک دهه گذشته بارها علیه شهروندان این کشور دست به جاسوسی غیرقانونی زده است.

به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، صدها برگ گزارش که پیشتر جزو اسناد کاملا محرمانه طبقه‌بندی شده بودند، روز چهارشنبه (3 دی)منتشر شدند.

این اسناد نشان می‌دهند که آژانس امنیت ملی آمریکا طی یک دهه گذشته بارها به صورت غیر قانونی علیه شهروندان این کشور دست به جاسوسی زده است.

این اسناد پس از حکم دادگاه و به درخواست "اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا" منتشر شده‌اند.

بررسی این اسناد نشان می‌دهند که تحلیلگران آژانس بارها شهروندان آمریکایی را هدف قرار داده و اطلاعاتی درباره آنها جمع‌آوری کرده‌اند.

بر اساس یکی از این اسناد، یکی از مأمورین آژانس به مدت سه سال به صورت مداوم علیه همسر خودش دست به جاسوسی زده است
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟