آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
1بازدید

ارتش عراق دو منطقه مهم در الانبار را پس گرفت

نیروهای ارتش عراق و عشایر در ادامه پیشروی‌های خود در الانبار، دو منطقه «آلوس» و «الخسفه» واقع در غرب این استان را از عناصر تروریستی داعش پاکسازی کردند.

نیروهای ارتش عراق و عشایر در ادامه پیشروی‌های خود در الانبار، دو منطقه «آلوس» و «الخسفه» واقع در غرب این استان را از عناصر تروریستی داعش پاکسازی کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، ارتش عراق و نیروهای مبارز عشایر پس از درگیری چند روزه با عناصر تکفیری داعش موفق شدند بر دو منطقه «آلوس» و «الخسفه» در غرب الانبار مسلط شوند.

به گزارش المیادین، ارتش عراق و نیروهای بسیج مردمی همچنین منطقه «الضلوعیه» را به طور کامل به تصرف خود درآورده  و خسارت سنگینی به تکفیری‌های داعش وارد کردند.

«هادی العامری» رئیس سازمان بدر در حضور نیروهای امنیتی عراق و نیروهای مردمی پس از نصب دو پرچم این کشور روی ساختمان های دولتی شهر الضلوعیه گفت: پاکسازی این مناطق همچنان ادامه دارد و ما به سمت منطقه الخزرج پیشروی خواهیم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.