ابنقاسم: اردوی اسپانیا کمک میکند آماده شویم
سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان با تمجید از شرایط این تیم، اردوی اسپانیا را فرصتی مناسب برای آمادهسازی بهتر دانست.
حسین ابنقاسم در گفتوگو با تسنیم در خصوص فعالیت فولاد خوزستان در فصل نقلوانتقالات نیم فصل گفت: ما با جذب محسن مسلمان و محمد قاضی پرونده نقلوانتقالاتمان را بستیم و تیم فولاد برای نیم فصل دوم تقویت شد.
وی افزود: با توجه به اینکه قاضی رضایتنامهاش را از باشگاه استقلال دریافت کرده بود با این بازیکن قرارداد قطعی امضا کردیم که البته این قرارداد هم تا پایان فصل است. باشگاه ذوبآهن نیز با کمکی که به ما کرد رضایتنامه مسلمان را به صورت قرضی برای فولاد صادر کرد تا بتوانیم از این بازیکن در نیم فصل دوم و لیگ قهرمانان آسیا استفاده کنیم.
سرپرست باشگاه فولاد خوزستان درباره شرایط این تیم اظهار داشت: از 2 روز گذشته تمریناتمان را در اهواز آغاز کردیم و شرایط بسیار مناسب است. از 25 دیماه نیز اردویمان در اسپانیا آغاز خواهد شد و به مدت 10 روز در این کشور تمریناتمان را دنبال میکنیم تا به خوبی آماده شویم. این اردو فرصت مناسبی است تا در بهترین شرایط قرار بگیریم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.