آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
4658بازدید

قتل يک دختر دانشجوي دانشگاه آزاد ميبد

سايت يزدنا مدعي شد: دختر دانشجوي دانشگاه آزاد ميبد به دست يکي از دانشجويان پسر اين دانشگاه به قتل رسيده است.

بنا بر اين گزارش، خانم «م ـ ک» كه دانشجوي دانشگاه آزاد ميبد بوده، از بيست روز پيش ناپديد شده و بلافاصله تلاش براي جستجوي وي آغاز گشته، اما به هيچ نتيجه‌اي نرسيده. تا اين‌که شب گذشته، جنازه دختري در حوالي جاده تفت ـ يزد که خفه و در گودال کوچکي دفن شده بود، توسط عابران کشف شد.

پس از بررسي انجام شده از جنازه، مشخص شد كه جسد با دانشجوي ناپديد شده دانشگاه ميبد مطابقت دارد و هم‌اكنون نيز تحقيقات پليس در اين باره در حال جريان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۴ ۲۳:۴۱

سلام.من براي اون پسري كه داراي زن بودند و با كمال بيشرمي به دنبال دختر ديگه اي رفتن و در آخر اون دختر و به قتل رسوندن يه پيام دارم:گيريم با فريبت خلق را فريفتي.با دست انتقام طبيعت چه ميكني؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.