آخرین خبرپیشنهاد رسمی تراکتور به سرمربی سابق پرسپولیس
0بازدید
۰

بودجه استان گلستان باید ردیف اختصاصی داشته باشد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه استان گلستان یکی از 5 استان حادثه‌خیز کشور است، گفت: ردیف اختصاصی به استان گلستان در لایحه بودجه سال آینده کل کشور باید اختصاصی باشد.

به گزارش خانه ملت، عیسی امامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه 17 دی ماه) مجلس شورای در تذکری شفاهی خطاب به رئیس جمهور گفت: استان گلستان یکی از استان‌های پرحادثه‌خیز کشور بوده و در چنین شرایطی که فصل زمستان و فصل بارندگی است، متاسفانه این استان از مواهب خداوند بی‌بهره می‌باشد و چه بسا پدیده خشکسالی در حال اتفاق افتادن است.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این موضوع منجر شده که آسیب‌های متوالی را مردم این استان تجربه کنند و در حال حاضر مردم این منطقه نگران هستند که طبیعت زیبای این استان تحت تاثیر خشکسالی و آتش‌سوزی قرار گیرد، چرا که گلستان جزو 5 استان اول حادثه‌خیز کشور است که همواره سیل‌های مخرب را تجربه می‌کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: در حال حاضر که فصل بودجه می‌باشد، متاسفانه بودجه قابل توجهی برای این استان در نظر گرفته نشده و ردیف اختصاصی به این استان در بودجه از استان‌های شمالی می‌باشد که باید ردیف آن جدا شود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.