آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

وزارت ارشاد از موسیقی سخیف جلوگیری می‌کند

وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی کشور گفت: آن نوع موسیقی که ما را با عرفان آشنا می کند و به آدمی نشاط می بخشد و مملو از آثار شاعران بزرگ و گرانقدر کشور است مورد تایید همه است و کسی نمی تواند به آن خدشه بزند.

علی جنتی در حاشیه سفر به استان البرز در گفت‌وگو با مهر، درباره وضعیت نظارت بر موسیقی گفت: وزارت ارشاد نظارت های دقیقی بر آثار فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف دارد و آثار این حوزه پیگیری می شود که موسیقی نیز از آن جمله است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه رهبری در طول دهه های گذشته در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری فرمایشاتی داشته اند، افزود: در زمینه موسیقی رهبری از مراجعی هستند که بیشترین مباحث فقهی داشته اند و در درس خارج از فقه در موارد متعدد به این موضوع پرداخته اند.

وزیر ارشاد با بیان اینکه ایشان در درس خارج از فقه بیش از 70 جلسه در این خصوص صحبت کرده اند، افزود: نظر فقهی رهبری رد آن نوع موسیقی است که لهوی باشد و انسان را از راه خدا دور کند.

جنتی گفت: آن نوع موسیقی که ما را با عرفان آشنا می کند و به آدمی نشاط می بخشد و مملو از آثار شاعران بزرگ و گرانقدر کشور است مورد تایید همه است و کسی نمی تواند به آن خدشه ای وارد کند.

وی تاکید کرد: وزارت ارشاد از اجرای موسیقی مبتذل و هر نوع فعالیت فرهنگی و هنری سخیف جلوگیری می کند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.