آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

مقام آمریکایی: مذاکره با ایران مفصل و مهم بود

یک مقام آمریکایی با اشاره به مذاکرات نزدیک به شش ساعت وزرای خارجه ایران و آمریکا در روز گذشته، گفت: مذاکرات مفصل و مهم بوده است.

یک مقام آمریکایی با اشاره به مذاکرات نزدیک به شش ساعت وزرای خارجه ایران و آمریکا در روز گذشته، گفت: مذاکرات مفصل و مهم بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد کری و ظریف نزدیک به پنج ساعت دیدار مفصل و مهمی داشتند که در این دیدار درباره مسائل بسیاری گفت‌وگو کردند و از هر دو طرف گروهی کوچک از هیات حضور داشت.

به نوشته خبرگزاری رویترز، جان کری در اتفاقی غیرمنتظره عصر روز چهارشنبه بار دیگر به محل مذاکرات بازگشته و با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در حاشیه دریاچه به مدت 90 دقیقه به پیاده‌روی پرداخت و در این پیاده‌روی بار دیگر دو وزیر خارجه به گفت‌وگو پرداختند.

یکی از سخنگوهای وزارت خارجه آمریکا درباره دیدار جان کری و محمدجواد ظریف، گفت: دو وزیر خارجه عصر بار دیگر گرد هم آمدند تا بتوانند به مباحث خود درباره مذاکرات هسته‌ای و در جهت ارتقای سطح شروع دور بعدی مذاکرات فردا گفت‌وگو کنند.

در مذاکرات روز پنج‌شنبه سیدعباس عراقچی از سوی ایران و وندی شرمن سرپرست هیات آمریکایی با یکدیگر وارد مذاکرات می‌شوند.

همچنین خبرگزاری فرانسه در گزارشی با اشاره به دیدار وزرای خارجه ایران و آمریکا نوشت: در این دیدار به موضوع جیسون رضائیان خبرنگار بازداشتی واشنگتن پست در تهران نیز اشاره شد. این در حالی است که یکدیپلمات ایرانی اعلام کرد که مذاکرات وزرای خارجه ایران و آمریکا صرفا درباره مذاکرات هسته‌ای بوده است.

به گزارش ایسنا، دور جدید مذاکرات ایران و گروه 1+5 روز یکشنبه برگزار می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.