آخرین خبرپایان فرار قاتل طلافروش در کمتر از ۷۲ ساعت
1بازدید
۰

تکذیب متواری‌شدن مدیرعامل «پدیده شاندیز»

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی خبر منتشر شده پیرامون متواری شدن مدیرعامل شرکت "پدیده" را تکذیب کرد.

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی خبر منتشر شده پیرامون متواری شدن مدیرعامل شرکت "پدیده" را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، حجت‌الاسلام علی مظفری صبح امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه برگزاری نخستین گردهمایی آموزشی گزینش‌گران سازمان ثبت اسناد، اظهار داشت: خبر منتشر شده اخیر در برخی از رسانه‌ها پیرامون متواری‌شدن محسن پهلوان‌مقدم، مدیرعامل شرکت "پدیده" را رسماً تکذیب می‌کنم و اعلام می‌دارم که وی و تمام کسانی‌که در مسائل اخیر این مجموعه دخیل هستند، تحت نظر و کنترل ما خواهند بود.

وی افزود: به دادستان ابلاغ کردیم پیگیر این موضوع باشد، همچنین به دنبال مطالبات مردم و سهامداران این شرکت باشد. تا آخرین لحظه‌ای که رضایت کامل مردم را جلب نکنیم، به تلاش خود در این راستا ادامه می‌دهیم.

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مردم و رسانه‌ها نتایج اقدامات صورت گرفته و خبرهای تکمیلی در این باره را از دادستان جویا شوند و مطمئن باشند که قوه‌‍ قضائیه به طور جدی پیگیر این موضوع بوده و ذره‌ای هم از حق مردم کوتاه نمی‌آید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.