آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
1بازدید

گوشی و سیستم عامل جدید اپل لو رفت

در یک هفته اخیر اطلاعات تازه‌ای در مورد سیستم عامل اپل و همین طور گوشی تازه آن منتشر شده است.

در یک هفته اخیر اطلاعات تازه‌ای در مورد سیستم عامل اپل و همین طور گوشی تازه آن منتشر شده است.

 به گزارش فارس، فوربس نوشت: سیستم عامل جدید که iOS 9 نام دارد قرار است بر روی مدل جدید گوشی آیفون یعنی iPhone 6S نصب شود.

از سوی دیگر گفته می‌شود که iPhone 6S نیز دارای امکانات قابل توجهی است که از جمله آنها می‌توان به دوربینی دارای لنز دوگانه اشاره کرد.

بسیاری از سایت‌های خبری در مورد طراحی iOS 9 اطلاعاتی منتشر کرده‌اند، اما هنوز در مورد جزییات این مساله اطلاعاتی در دست نیست و اپل نیز مطابق معمول اخبار منتشره را رد یا تایید نکرده است.

در همین حال اپل قصد دارد مدل تازه آیفون را زودتر عرضه کند. البته مشخص نیست این گوشی iPhone 6S یا آیفون 7 یا چیز دیگری نام بگیرد. لنز دوگانه دوربین این گوشی کیفیت تصویربرداری در نور کم را به میزان قابل ملاحظه ای ارتقا می‌دهد.

پیش از این شرکت‌های رقیب اپل مانند سامسونگ و گوگل در تولیدات خود مانند  Note 4  و Nexus 6 از این امکانات استفاده کرده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.