آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
1بازدید
۰

نگرانی سعودی‌ها از افزایش تعداد زنان مجرد

افزایش تعداد زنان ازدواج نکرده در عربستان سعودی، نگرانی‌هایی را در این کشور ایجاد کرده است.

افزایش تعداد زنان ازدواج نکرده در عربستان سعودی، نگرانی‌هایی را در این کشور ایجاد کرده و انجمن‌ها و موسسات فعال در عرصه خانواده و سلامت اجتماعی را وادار کرده از دولت بخواهند برای حل این معضل، اقداماتی اساسی انجام دهد.

به گزارش شفقنا به نقل از گلف نیوز، در آخرین مورد از این هشدارها، انجمن مراقبت‌های خانوادگی «ویام» اعلام کرده که حدود 5 /1 میلیون زن سعودی بالای 30 سال، ازدواج نکرده‌اند. این آمار، نمایانگر 4 /33 درصد از کل جمعیت زنان در عربستان سعودی است.

محمد آل عبدالقادر، مدیر انجمن «ویام» گفته است: «ما باید برای 10 سال آینده، روی دیدگاه و بینش جدیدخانواده‌های سعودی کار کنیم. ما راهکارهایی داریم که مبتنی بر حفظ ارزش‌های خانوادگی، حفظ انسجام خانواده و مقابله با معضلی مثل تجرد زنها باشد.»

بعضی از فعالان اجتماعی می‌گویند آمار زنان ازدواج نکرده در این کشور، حدود 2 میلیون نفر است. کارشناسان اجتماعی می‌گویند یکی از دلایل «تجرد زنها» یا در خانه ماندن آنها در عربستان سعودی، این است که بعضی خانواده‌ها، خواستار مهریه‌های سنگین هستند. این مساله به همراه هزینه‌های بالای مراسم ازدواج، گاه باعث می‌شود مردهای سعودی به ازدواج با زنان خارجی تمایل بیشتری نشان دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.